UPDATE WHAT'S NEW

Βρήκαμε τον τρόπο να κάνουμε πιο εύκολες τις βόλτες με τα μωράκια μας - To νέο e-priam ήρθε από τη CYBEX


15 Οκτωβρίου 2019

Βρήκαμε τον τρόπο να κάνουμε πιο εύκολες τις βόλτες με τα μωράκια μας - To νέο e-priam ήρθε από τη CYBEX

Μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς, δίπλα στη θάλασσα ή ένας περίπατος στο δάσος με το μικρό μας μωρό είναι αυτό που απολαμβάνουμε μετά από μια εξαντλητική ημέρα στη δουλειά. Και το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για βόλτα, καθώς μπορούμε να βγούμε άνετα χωρίς τη ζέστη του καλοκαιριού και χωρίς το κρύο του χειμώνα.

jenny.gr

Με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις στην αρχή, η βόλτα γίνεται από τις πιο αγαπημένες μας ασχολίες και για εμάς και για το μωρό μας. Και είναι η αγαπημένη μας συνήθεια, γιατί τους δίνει ενέργεια και χαρά, ενώ μας δίνεται η ευκαιρία να τους αφιερωθούμε ολοκληρωτικά, χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας, όπως γίνεται συνήθως στο σπίτι.

Για μεγαλύτερη βοήθεια, λοιπόν, και ευκολία στις βόλτες μας, ήρθε το νέο επαναστατικό e-stroller της CYBEX. Με τα «έξυπνα» προϊόντα να βρίσκονται παντού στην καθημερινότητά μας, σίγουρα όλα γίνονται πιο εύκολα και πιο παραγωγικά, φέρνοντας καινοτομία στο κομμάτι των βρεφικών ειδών.

Το CYBEX e - PRIAM καρότσι διαθέτει υψηλό design, καθώς και έξυπνη λειτουργικότητα. Έτσι, μας δίνεται η δυνατότητα για περισσότερες "εύκολες" βόλτες. Το καρότσι αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένους αισθητήρες στη λαβή. Οι αισθητήρες αυτοί, αντιλαμβάνονται πόση βοήθεια θα χρειαστεί στην ώθηση αλλά και στην έλξη του καροτσιού, κάνοντας τις βόλτες μας λιγότερο κουραστικές και πιο διασκεδαστικές. Το καρότσι αυτό είναι και "έξυπνο", καθώς διαθέτει και αλγόριθμο. Ο αλγόριθμος δίνει εντολή στο μοτέρ, που βρίσκεται στον σκελετό του καροτσιού, βοηθώντας τη βόλτα μας.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του e-stroller είναι όταν βρισκόμαστε στην ανηφόρα, όπου οι αισθητήρες στη λαβή του καροτσιού ανιχνεύουν την πίεση ώθησης. Έτσι, ο αλγόριθμος δίνει την απαραίτητη ώθηση με έναν ήπιο τρόπο, που δημιουργείται η αίσθηση ότι πηγαίνουμε σε ίσιο δρόμο. Αντίστοιχα, σε κατηφόρα, οι αισθητήρες ανιχνεύουν πίεση έλξης και η λαβή δίνει σήμα στο μοτέρ και το καρότσι κατηφορίζει απαλά. Επίσης, όταν κινούμαστε σε δύσβατες περιοχές που έχουν άμμο, χιόνι ή χαλίκια,  η αίσθηση που έχουμε με αυτό το καρότσι είναι σαν να κινούμαστε σε επίπεδο έδαφος. Και όλα αυτά γίνονται με το πάτημα ενός απλού κουμπιού.

jenny.gr

Το e-stroller λειτουργεί με μπαταρία, η οποία διαρκεί από 8 έως 45 χλμ ανάλογα με τις συνθήκες κίνησής του. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί εντός 6 ωρών μέσω φορτιστή πρίζας. Επίσης, διαθέτει ένδειξη φόρτισης μέσα από πέντε γραμμές LED που αναδεικνύουν πόση ώρα χρήσης έχει απομείνει.

jenny.gr

Με το σύστημα ταξιδιού 4 σε 1, ο σκελετός CYBEX e-PRIAM μπορεί να δεχτεί το βασικό κάθισμα, το Lux Carry Cot, το κάθισμα αυτοκινήτου για βρέφη ή ακόμη και το Lite Cot. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία καθισμάτων, παρέχοντάς έτσι την επιλογή ανάμεσα σε διάφορα χρώματα ή ειδικές εκδόσεις που θα δώσουν διαφορετικό στυλ στο καρότσι.

Το CYBEX e - PRIAM είναι πλέον διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στο επίσημο site της CYBEX

FB page

Instagram