UPDATE WHAT'S NEW

H Tommy Hilfiger κατακτά το Emporium Melbourne με ένα pop art installation


25 Νοεμβρίου 2019

H Tommy Hilfiger κατακτά το Emporium Melbourne με ένα pop art installation

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp., ανακοινώνει ότι μεταμόρφωσε το εσωτερικό του Emporium Melbourne Mall σε μία ψηφιακή γκαλερί τέχνης για μια μέρα μόνο ώστε να φιλοξενήσει ένα event με 3.000 επισκέπτες στις 15 Νοεμβρίου, 2019. Η μεγάλη προσέλευση και ο ενθουσιασμός των καταναλωτών σηματοδότησε την πρώτη επίσκεψη του κ. Tommy Hilfiger στην Αυστραλία και την άφιξή του στη Μελβούρνη μετά από δύο ημέρες στο Σίδνεϊ. Το installation παρουσίασε τις καλύτερες TOMMY HILFIGER συλλογές.

jenny.gr

Με το όνομα "Hypa-Hilfiger" και σε συνεργασία με τον Αυστραλό καλλιτέχνη& φωτιστή Kit Webster, το installation κατέβαλε φόρο τιμής στα δημιουργικά επιτεύγματα της Μελβούρνης, η οποία αποτελεί το κεντρικό σημείο όπου η τέχνη, η μουσική και η μόδα βρίσκονται σε άνθηση. To installation "Hypa-Hilfiger" παρουσίασε ένα κράμα αυτών των επιρροών, προωθώντας την πολιτισμική σύνδεση και την καλλιτεχνική ανακάλυψη. Οι επισκέπτες εξέτασαν τα ψηφιοποιημένα έργα τέχνης και τα φουτουριστικά, γλυπτά, τα οποία σχεδιάστηκαν ως φόρος τιμής στους δρόμους της Μελβούρνης.

 

Οι fan του brand από

jenny.gr

λαυσαν επίσης live εμφανίσεις από την TKAY MAIDZA με την υποστήριξη των DJ FLEX MAMI και Denzel από το The Voice Australia.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Tommy Hilfiger επισκέφθηκε το νέο flagship κατάστημα TOMMY HILFIGER Emporium της Μελβούρνης, ενώ αργότερα συμμετείχε σε μια συνομιλία γεμάτη ενέργεια με την οικοδέσποινα του event, Ksenija Lukich, όπου ενεπλάκη με το πλήθος και συζήτησε το μέλλον του brand. Οι παρευρισκόμενοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ένα digital activation χρησιμοποιώντας τη λειτουργία AirDrop. Εκείνοι που συμμετείχαν κέρδισαν ένα TOMMY HILFIGER limited edition καπέλο.
ΠΟΥ: Emporium Melbourne,
287 Lonsdale Street
Mελβούρνη, Aυστραλία
ΠΟΤΕ: 15 Νοεμβρίου 2019