UPDATE WHAT'S NEW

Χριστούγεννα γεμάτα shopping & fun στο One Salonica!


19 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα γεμάτα shopping & fun στο One Salonica!

Αυτή τη χρονιά, το One Salonica outlet mall υποδέχεται τις γιορτές με μια σειρά από τις πιο συναρπαστικές εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και για μεγάλους! Έως τις 30 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους με ευφάνταστες διασκεδαστικές εκδηλώσεις, μέσα στο πιο λαμπερό περιβάλλον, και να ζήσουν το απόλυτο «Christmas Experience»!

Στις 21, 22, 28, 29 & 30/12 οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου θα δημιουργήσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια και τις δικές τους customized κάρτες στα Christmas Workshops by Catwalk Project. Παράλληλα θα μπορέσουν να κάνουν face-painting από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στις 24, 27 & 30/12 αλλά και να παρακολουθήσουν live το εντυπωσιακό Snow Queen body-painting στις 30/12!

Τα διαδραστικά Comedy Magic Shows στις 22 & 27/12 από τον Μάγο Μαρμέλο, με κωμικά κόλπα και….mental tricks σίγουρα θα ενθουσιάσουν το κοινό, ενώ την Κυριακή 28/12 η αγαπητή σε όλους Κάρμεν Ρουγγέρη παίρνει τη σκυτάλη, ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους με τη διαδραστική αφήγηση του δικού της χριστουγεννιάτικου παραμυθιού "Ο Αλήτης και η Πάνινη Κούκλα", συνοδεία πιάνου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν η μουσική και το τραγούδι από την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, για αυτό και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν στις 21 & 24/12 το live performance εγχόρδων από το electric string quartet Fortissimo. Στις 24/12 η χορωδία, ρυθμολογία και ορχήστρα του Ωδείου Νικόπολις θα δημιουργήσουν μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους, ενώ στις 29/12 ο αγαπημένος στο νεανικό κοινό Σταύρος Κρητικός θα ξεσηκώσει τους επισκέπτες στη live συναυλία του, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες.

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο εμπορικό κέντρο, για να συναντήσει τους μικρούς του φίλους και να βγει μαζί τους μοναδικές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες! Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού οι φίλοι του One Salonica θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον μεγάλο Instagram διαγωνισμό, με δωροεπιταγές για shopping από τα καταστήματα: ALE, AMERICAN EAGLE, ANASTASIADIS, ATTRATTIVO, BAG STORIES, BODYTALK, CAMEL ACTIVE, GANT, GEOX, KALOGIROU, LACOSTE, NAUTICA, OXFORD COMPANY, PUMA, SEPHORA & THE BOSTONIANS.

Η ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οι απίθανες εκδηλώσεις και οι αμέτρητες fashion επιλογές, σε τιμές έως και -70% από τα top brands της αγοράς, θα μετατρέψουν το εμπορικό κέντρο σε μια πραγματική γιορτή και σε κορυφαίο προορισμό για ΌΛΗ την οικογένεια!