UPDATE WHAT'S NEW

Ανανεώστε τη ντουλάπα σας με το φρέσκο twist της ανοιξιάτικης συλλογής Tommy Hilfiger


7 Απριλίου 2020

Ανανεώστε τη ντουλάπα σας με το φρέσκο twist της ανοιξιάτικης συλλογής Tommy Hilfiger

Αυτή την περίοδο, όλοι #μένουμεσπίτι και συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες. Και γιατί όχι, απολαμβάνουμε το σπίτι μας και τον ελεύθερο χρόνο μας. Οπότε τι καλύτερο από το να ενημερωθούμε για τα outfits που θα φορεθούν τη σεζόν που μας έρχεται και πως θα ανανεώσουν τη ντουλάπα και τη διάθεσή μας! Μπορεί τα καταστήματα να είναι κλειστά, αλλά το tommy.com, το e-shop της Tommy Hilfiger είναι ανοιχτό 247 και είναι η πρώτη σας στάση για μοναδικές statement εμφανίσεις.

 

Η ανανέωση της ντουλάπας μας ξεκινά με το να δούμε τι επιτάσσει η μόδα για τη φετινή σεζόν. Τα φλοράλ, γεωμετρικά και navy μοτίβα σε συνδυασμό με σανδάλια και πλατφόρμες σε βασικούς τόνους και ιδιαίτερα color-blocking αξεσουάρ, όπως οι clutch τσάντες κυριαρχούν!

Η γυναικεία συλλογή TOMMY HILFIGER για την Άνοιξη 2020 μπαίνει στο πρωτοποριακό πνεύμα της σύγχρονης Αμερικής, γιορτάζοντας τη ναυτική και πρακτική διάσταση της κληρονομιάς του brand με ένα σύγχρονο twist. Κλασικά στιλ, που περιλαμβάνουν chinos, shirt dresses και polo μπλούζες βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ οι ανατροπές στα heritage prints και τα ανανεωμένα θηλυκά υφάσματα εισάγουν μια απροσδόκητη πινελιά.

Αναβαθμισμένα, διαχρονικά κομμάτια απαραίτητα για τη γκαρνταρόμπα, σας βοηθούν να δημιουργήσετε εύκολα σύνολα με στιλ!

jenny.gr

#1.Shirt dresses: Αποτελούν απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με στιλάτες γραμμές που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε διαχρονικά σύνολα χωρίς προσπάθεια! Κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ; Αυτό το φόρεμα από οργανικό βαμβάκι είναι η ιδανική επιλογή. Συνδυάστε το με κομψές γόβες με κίτρινο λουράκι και με memory foam πάτο για άνετη εφαρμογή και μια εντυπωσιακή τσάντα ώμου με το ΤΗ μονόγραμμα που συνοδεύεται από ένα βολικό αποσπώμενο τσαντάκι.

jenny.gr

#2. Αγκαλιάστε το κλασικό Tommy στιλ και φορέστε το αγαπημένο σας ψηλόμεσο mom fit jean παντελόνι με οριζόντια ραφή. Συνδυάστε το με ένα λευκό t-shirt από οργανικό βαμβάκι διακοσμημένο με το λογότυπο Tommy Hilfiger. Ολοκληρώστε το look με σουέντ μοκασίνια σε ροζ παστέλ χρώμα. Ο φιόγκος και οι λεπτομέρειές τους δίνουν ένα κομψό και άνετο ναυτικό look, μαζί με τσαντάκι χιαστί σε ροζ τόνους με το ΤΗ print μονόγραμμα σε όλη την επιφάνεια και τις χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες που σας δίνουν για τη σωστή δόση glamour.

jenny.gr

#3. Ένα φόρεμα σε κανονική γραμμή από ντραπέ βισκόζη με wrap κόψιμο θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι λεπτομέρειες από το Tommy Hilfiger branding, η V λαιμόκοψη και οι μανσέτες με κουμπί δίνουν μία nautical εκλεπτυσμένη οπτική σε ένα κλασικό outfit. Συνδυάστε το με λευκές πλατφόρμες με δερμάτινο λουράκι στον αστράγαλο, σόλα από σχοινί σε δυο τόνους και ύφασμα χιαστί μπροστά.

Η ανδρική συλλογή TOMMY HILFIGER για την Άνοιξη 2020 αποτελείται από διαχρονικές σιλουέτες, όπως πουκάμισα, chinos και jeans που περιλαμβάνουν τεχνικές λεπτομέρειες από άνετο 4-way stretch TH Flex υλικό, ενώ το νέο TH Cool ύφασμα διαθέτει ιδιότητες cooling, αλλά και απομάκρυνσης της υγρασίας.

Η συλλογή διαθέτει μοναδικές επιλογές από ρουχισμό, αξεσουάρ, καθώς και παπούτσια! Ό, τι δηλαδή χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το στιλ σας.

jenny.gr

#1. Jean παντελόνι με polo μπλουζάκι και sneakers είναι συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα σε όλες τις περιστάσεις. Οι καθημερινές μέρες γίνονται εξαιρετικά άνετες πουκάμισο από απαλό βαμβάκι dobby, μαζί με το jean παντελόνι από ελαστικό βαμβάκι σε ίσια γραμμή και απαλό ξέβαμμα και sneakers με ξεχωριστά πάνελ σε αντίθεση για να προστεθεί ένα πιο χαλαρό ύφος.

 

#2. T-shirt με ναυτικό λογότυπο από οργανικό βαμβάκι που αναπνέει θα γίνει το αγαπημένο σας για τη νέα σεζόν! Φορέστε το με cargo βερμούδα που διαθέτει πολλές τσέπες και essential κοντομάνικο πουκάμισο από οργανικό βαμβάκι που αναπνέει. Είναι ιδανικά για ζεστές, καλοκαιρινές ημέρες. Και επειδή οι καλύτερες μέρες έρχονται… Συνδυάστε το look αυτό με μία κομψή δερμάτινη τσάντα, με λεπτό design.

Δείτε όλη τις συλλογές Tommy Hilfiger για την Άνοιξη 2020 στο TOMMY.COM, διαλέξτε τα κομμάτια που θα ανανεώσουν τα look σας και την διάθεσή σας και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά