UPDATE WHAT'S NEW

COVID-19: Μαζί στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες της Ελλάδας


9 Απριλίου 2020

jenny.gr

Σε αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο, εργαζόμαστε για να κατανοήσουμε τις ανάγκες της ευρύτερης κοινωνίας μας σήμερα και για την επόμενη μέρα.

Στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, επιλέγουμε να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη σε φορείς που παρέχουν, μεταξύ άλλων, νοσηλευτικές και κοινωνικές υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες, ώστε να είναι σε θέση να προστατεύσουν τον ευπαθή πληθυσμό που εξυπηρετούν από τον COVID-19 και να αντιμετωπίσουν κρούσματα που αναμένεται να αυξηθούν. 

Οι ανάγκες τους είναι πολλές. Με τη βοήθειά σας όμως θα καταφέρουμε να υποστηρίξουμε:    

Τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα που προσφέρουν μακροχρόνια φιλοξενία και φροντίδα σε χρόνια πάσχοντες, άτομα με βαριά αναπηρία, βρέφη και παιδιά χωρίς οικογένεια.
 
Οργανισμούς που προσφέρουν ιατρικές και κοινωνικές υπηρεσίες σε ηλικιωμένους, παιδιά και βρέφη, ασθενείς υπό θεραπεία ή χρόνια νοσήματα, και άλλες ομάδες υψηλού κινδύνου.
 
Οργανισμούς στο δίκτυο του Δεσμού που φροντίζουν καθημερινά άτομα χωρίς πρόσβαση σε σίτιση, στέγαση, στοιχειώδη υγιεινή, και, φυσικά, ενημέρωση για την πανδημία.

Ο Δεσμός διαχειρίζεται με 100% διαφάνεια και αξιοπιστία κάθε δωρεά, για να αγοράσει και να προσφέρει απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, όπως νεφελοποιητές και συμπυκνωτές οξυγόνου, ιατρικό υλικό, όπως γάντια, ρόμπες, μάσκες, και γυαλιά για τους φιλοξενούμενους και τους φροντιστές τους, και αναλώσιμα υγιεινής και απολύμανσης, όπως χλωρίνη, οινόπνευμα, αντιβακτηριδιακά, και πολλά άλλα, για χιλιάδες συνανθρώπους μας στην Ελλάδα που παραμένουν απροστάτευτοι.  Κάθε € μετράει. Κάντε μια δωρεά εδώ