UPDATE WHAT'S NEW

ΝΕΟ Αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ Ολικής Άλεσης για όλες τις χρήσεις. Με την εγγύηση ποιότητας ΑΛΛΑΤΙΝΗ!


9 Απριλίου 2020

ΝΕΟ Αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ Ολικής Άλεσης για όλες τις χρήσεις. Με την εγγύηση ποιότητας ΑΛΛΑΤΙΝΗ!

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ πάνω από 50 χρόνια, δημιουργεί αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας από προσεκτικά διαλεγμένες ποικιλίες σιταριού, γι’ αυτό και την εμπιστεύονται γενιές καταναλωτών, για να προσφέρουν στους αγαπημένους τους επιτυχημένες δημιουργίες, γεμάτες σπιτική φροντίδα και καλοσύνη.

Με σεβασμό σε αυτή την κληρονομιά, η μάρκα Αλλατίνη συνεχίζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για ποιοτικές και ισορροπημένες διατροφικά επιλογές. Δημιουργεί νέα προϊόντα και παράλληλα αναβαθμίζει τις υπάρχουσες προϊοντικές της προτάσεις στην κατηγορία του αλεύρου.

Σήμερα, η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ καινοτομεί και παρουσιάζει το Αλεύρι Ολικής Άλεσης για Όλες τις Χρήσεις.

Το νέο αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ Ολικής Άλεσης για Όλες τις Χρήσεις είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και περιέχει όλο το θρεπτικό πλούτο του σταριού, καθώς κατά την άλεση δεν έχει αφαιρεθεί το φύτρο και το πίτυρο. Με την εγγύηση ποιότητας ΑΛΛΑΤΙΝΗ, που επιλέγει πάντα ποικιλίες σιταριού εξαιρετικής ποιότητας, το νέο αλεύρι είναι ιδανικό για Όλες τις Χρήσεις και για κάθε απαιτητική ή μη συνταγή.

Η οικογένεια αλεύρου ΑΛΛΑΤΙΝΗ συμπληρώνεται από το κλασικό Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, που χρόνια τώρα εμπιστεύονται οι καταναλωτές, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Χωρίς Γλουτένη, το Αλεύρι για Ζυμώματα φτιαγμένο αποκλειστικά από σκληρό σιτάρι Θεσσαλίας, το Αλεύρι για Τσουρέκι με νέα extra δυνατή σύνθεση, καθώς και τη Φαρίνα Αλλατίνη, που φουσκώνει μόνη της ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ.

Σε κάθε ελληνικό σπίτι, για κάθε συνταγή, για κάθε αγαπημένο πρόσωπο, Mαμά, καλοσύνη και αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ!

Αλλατίνη. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.