UPDATE WHAT'S NEW

Γιατί η τεχνολογία είναι πιο αναγκαία από ποτέ στην Παιδεία


The Jennettes

1 Μαΐου 2020

Γιατί η τεχνολογία είναι πιο αναγκαία από ποτέ στην Παιδεία

Αυτήν την περίοδο, που όλοι μας #μένουμε_σπίτι, έχουμε συνειδητοποιήσει, πόσο σημαντικό ρόλο κατέχει η τεχνολογία στη ζωή μας, και πόσο μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία μας να εξελιχθεί. Διαπιστώσαμε ακόμη, πως μπορούμε να εργαστούμε εξ' αποστάσεως το ίδιο λειτουργικά, αλλά και τα παιδιά μας να παρακολουθούν τα μαθήματά τους online, αναπτύσσοντας έτσι και τις digital δεξιότητές τους, που στο μέλλον σίγουρα θα τους είναι απολύτως απαραίτητες.

jenny.gr

Εν μέσω λοιπόν, της παγκόσμιας δυσμενούς συγκυρίας, που έχει βρεθεί αντιμέτωπη και η χώρα μας, η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα από την INTERAMERICAN, ανταποκρίνεται άμεσα στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας και στηρίζει έμπρακτα τον τομέα της εκπαίδευσης με τη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού, που θα ενισχύσει τα δημόσια σχολεία της χώρας μας.

Αν ένας τομέας πρέπει να στηριχθεί, αναμφίβολα είναι η Παιδεία και όσα παιδιά δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία, τώρα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν, καθώς οι προκλήσεις σήμερα είναι μεγάλες. Η Αnytime στηρίζει τους μαθητές αυτούς, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης και της ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων, γιατί αξίζει κάθε στιγμή περισσότερη πρόσβαση στη γνώση.

jenny.gr

Στη νέα «κοινωνία της γνώσης» πρωταγωνιστεί η τεχνολογία και οφείλουμε να μάθουμε στους μαθητές αυτόν τον τρόπο διδασκαλίας.

Έτσι, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, η Anytime προσφέρει 1.500 tablets HUAWEI T3 9.6", τα οποία θα κατανεμηθούν σε δημόσια σχολεία στους νομούς της χώρας με τις μεγαλύτερες ανάγκες, ώστε να βελτιωθεί η παρεχόμενη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και να εμπεδωθεί μακροπρόθεσμα η καλλιέργεια των ψηφιακών δεξιοτήτων στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Στόχος αυτής της δράσης είναι να ενισχύσει την Παιδεία, αλλά και τον digital χαρακτήρα, που θέλει να αποκτήσει το σχολείο. Η Αnytime έχει ένα όραμα: έναν κόσμο με λιγότερα εμπόδια και δυσκολίες, όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους.

 

jenny.gr

Η τεχνολογία είναι πιο αναγκαία από ποτέ και η Anytime αναζητά και βρίσκει λύσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, γιατί κάθε στιγμή έχει αξία, και κάθε στιγμή αξίζει περισσότερα.