UPDATE WHAT'S NEW

Adorno Beach Hotel & Suites: Οι διακοπές που ονειρευόμαστε αυτό το καλοκαίρι


27 Μαΐου 2020

Adorno Beach Hotel & Suites: Οι διακοπές που ονειρευόμαστε αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και εμείς επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονική ροή της ζωής μας μετά την καραντίνα λόγω του κορονοϊού και συνεχίζουμε να κάνουμε σχέδια. Αν ανυπομονείς για τις τέλειες διακοπές περισσότερο από ποτέ, σε νιώθουμε. Νιώθουμε την ανάγκη σου να χαλαρώσεις πραγματικά μετά από τόσες εβδομάδες εγκλεισμού και να γεμίσεις μπαταρίες για το χειμώνα.

Γι΄ αυτό έχουμε να σου προτείνουμε το ιδανικό καλοκαιρινό καταφύγιο σε ένα νησί με μια απίστευτη ενέργεια που το κάνει να διαφέρει από τα άλλα!

Το Adorno Beach Hotel & Suites στον Ορνό της Μυκόνου μπορεί να γίνει «το σπίτι σου μακριά από το σπίτι σου» αυτό το καλοκαίρι. Προσφέροντας ασφάλεια και ιδιωτικότητα, σε ένα περιβάλλον προσιτά πολυτελές, φιλόξενο και οικείο, αυτό το μικρό boutique hotel έχει τον τρόπο να κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεσαι για τις φετινές διακοπές σου.

Ιδιωτικότητα στην ιδανική τοποθεσία

jenny.gr

Το Adorno Beach Hotel & Suites βρίσκεται μόλις δυο βήματα από τη διάσημη παραλία του Ορνού, σε απόσταση 3 χλμ. από τη Χώρα της Μυκόνου. Ο Ορνός είναι η κοντινότερη από το κέντρο παραλία της Μυκόνου και μία από τις ωραιότερες του νησιού. Λεπτή, χρυσή άμμος και τιρκουάζ νερά προσφέρουν το τέλειο σκηνικό καλοκαιρινής χαλάρωσης σε μια υπέροχη παραλία που είναι καλά οργανωμένη και προφυλαγμένη από τα μελτέμια. Η τοποθεσία είναι ιδανική τόσο για όσους αναζητούν απομόνωση σε έναν ιδιωτικό παράδεισο, όσο και για εκείνους που θέλουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε ό,τι έχει να προσφέρει η Μύκονος.

Χαλάρωση σε boho chic σκηνικό

jenny.gr

Χτισμένο στο πιο όμορφο σημείο του Ορνού, με πανοραμική θέα στο Αιγαίο, το Adorno Beach Hotel & Suites συνδυάζει αρμονικά την κομψή μποέμ πολυτέλεια με τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, για να εμπνεύσει μια εκπληκτική εμπειρία χαλάρωσης. 

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα καλαίσθητα δίκλινα δωμάτια με θέα, τις Beach Front Σουίτες, τις Premium Μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα, τη Design Mεζονέτα με ιδιωτικό jacuzzi και τη Summer Σουίτα με ιδιωτική πισίνα.

Το κυκλαδίτικο λευκό και το εμπνευσμένο minimal design παντρεύονται με ιδιαίτερες boho-chic πινελιές, όπως τα ρετρό φωτιστικά, τα ψάθινα χαλιά και τα φυσικά υλικά στα προσεγμένα έπιπλα, προσφέροντας την αίσθηση διαμονής σε έναν οικείο και καλόγουστο χώρο.

Ο συνδυασμός μοναδικής αισθητικής, θέας και παροχών είναι τόσο δυνατός που θα σε κάνει να μην θέλεις να αποχωριστείς το δωμάτιό σου. Εδώ μπορείς να περάσεις άνετα μια βδομάδα διακοπών χωρίς να βαρεθείς ούτε λεπτό!

Μια ιδιωτική κατοικία για απαιτητικούς ταξιδιώτες

Στο Adorno Beach Hotel & Suites, η μέρα ξεκινάει με ένα πλούσιο πρωινό φτιαγμένο με φρέσκες πρώτες ύλες και τα καλύτερα προϊόντα του νησιού. Στη συνέχεια μπορείς να περάσεις ώρες ατελείωτες διαβάζοντας το βιβλίο σου και κάνοντας ηλιοθεραπεία και βουτιές στην ιδιωτική σου πισίνα ή στην ειδυλλιακή κοινόχρηστη πισίνα.

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν bar και εστιατόριο που προσφέρει επιλογές σε ελαφριά γεύματα και δροσερά εποχιακά πιάτα φτιαγμένα με φαντασία.

Επίσης, μπορείς να απολαύσεις θεραπείες σπα και μασάζ στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των εγκαταστάσεων ή στην ιδιωτικότητα της σουίτας σου, αλλά και να γεμίσεις ενέργεια στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

jenny.gr

Από την πρώτη στιγμή της διαμονής σου, βρίσκεται άμεσα στη διάθεσή σου προσωπικός concierge, ο οποίος είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σου τα καλύτερα insider tips της Μυκόνου και να οργανώσει τα πάντα για εσένα- από κρατήσεις σε εστιατόρια μέχρι βόλτες με ιδιωτικό σκάφος και εξορμήσεις με jeep.

Σε περίπτωση που δεν σκοπεύεις να έχεις κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στη Μύκονο, οι υπηρεσίες μεταφοράς του ξενοδοχείου είναι πρόθυμες να σε διευκολύνουν.

Με λίγα λόγια, εδώ όλα είναι φροντισμένα και σχεδιασμένα ώστε να ζήσεις τις τέλειες διακοπές που θες (και αξίζεις) το φετινό, ιδιαίτερο καλοκαίρι.

Το καλύτερο; To Adorno Beach Hotel & Suites έχει προχωρήσει σε ευνοϊκούς όρους κράτησης λόγω των συνθηκών που περιλαμβάνουν μηδενική προκαταβολή και δωρεάν ακύρωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Adorno Beach Hotel & Suites: site - facebook - Instagram