UPDATE WHAT'S NEW

Ένας φούρνος με πολλούς συνδυασμούς για κάθε γούστο - Ψήστε γλυκά και αλμυρά ταυτόχρονα


11 Ιουνίου 2020

Ένας φούρνος με πολλούς συνδυασμούς για κάθε γούστο - Ψήστε γλυκά και αλμυρά ταυτόχρονα

Συχνά, όταν αναφερόμαστε στην κουζίνα την σκεφτόμαστε ως την καρδιά του σπιτιού, το κέντρο της καθημερινής ζωής της οικογένειας. Σε αυτό το χώρο, επικοινωνούμε και ενισχύουμε δεσμούς αγάπης, καθώς ετοιμάζουμε κι απολαμβάνουμε το γεύμα ή το σνακ μας.

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ό,τι υπάρχει τρόπος να αξιοποιήσετε περαιτέρω τον πολύτιμο χρόνο στην κουζίνα για να ενισχύσετε τους δεσμούς στοργής με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και τις προσωπικές σας δεξιότητες;

jenny.gr

Οι νέοι εντοιχιζόμενοι οικιακοί φούρνοι της Samsung με την πρωτοποριακή τεχνολογία Dual Cook Flex™ εξασφαλίζουν περισσότερη άνεση και επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Το γεύμα προετοιμάζεται τέλεια ταυτόχρονα με το επιδόρπιο, σε διαφορετικές ανεξάρτητες θερμοκρασίες, χωρίς μεταφορά οσμών μεταξύ τους. Έτσι, σας μένει χρόνος να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας με όποιο τρόπο επιθυμείτε!

Όσο εσείς ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το ψήσιμο, ητεχνολογία Dual Cook Flex™ της Samsung σας προσφέρει πλήρη ευελιξία με ανεξάρτητα ελεγχόμενες άνω και κάτω ζώνες μαγειρέματος. Κι όταν μιλάμε για ευελιξία κυριολεκτούμε, αφού έχετε τη δυνατότητα να ψήσετε φαγητά ή γλυκά, μόνο στην πάνω ζώνη γιαμικρότερα γεύματα ή και στις δύο ζώνες για διαφορετικά γεύματα ή και σε ολόκληρο τον φούρνο, για μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού, καθώς στον φούρνο χωράνε σκεύη 68-75Lt. Οι δύο ζώνες λειτουργούν ανεξάρτητα, εξασφαλίζοντας πως δεν θα έχετε απώλεια θερμότητας στην κάτω ζώνη, όταν θα ελέγχετε την πρόοδο στην πάνω ζώνη, και δεθα μεταφέρονται μυρωδιές ανάμεσα στις δύο ζώνες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ψήσετε τα cookies και να μαγειρέψετε το κοτόπουλο ταυτόχρονα!

Με την καινοτόμα τεχνολογία Dual Cook Flex™ εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια κατά την προετοιμασία των γευμάτων σας. Η χρήση μόνο της πάνω ζώνης σημαίνει μείωση του χρόνου προετοιμασίας κατά 22% και χρήση έως και 20% λιγότερης ενέργειας σε σχέση με τη θέρμανση ολόκληρου του φούρνου.

Με τη λειτουργία εύκολου αυτοκαθαρισμού, θα αποφύγετε το τρίψιμο του φούρνου, αφού η καταλυτική επένδυση στο πίσω μέρος του θαλάμου απορροφά τη λιπαρότητα από πιτσιλιές και διαρροές στο μαγείρεμα. Έτσι, ο φούρνος απλά αυτοκαθαρίζεται χωρίς μεγάλη προσπάθεια ή δαπανηρά προϊόντα καθαρισμού.

jenny.gr

Ακόμα, οι εντοιχιζόμενοι οικιακοί φούρνοι της Samsung διαθέτουν αποτελεσματική προστασία από τις διακυμάνσεις τάσης. Η λειτουργία Over Voltage Protection προλαμβάνει κάθε ηλεκτρική φθορά ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τις διακυμάνσεις στο ρεύμα. Ανιχνεύει την υπερβολική αύξηση της τάσης και διακόπτει αυτόματα την τροφοδοσία του ρεύματος.

Οι εντοιχιζόμενοι οικιακοί φούρνοι της Samsung με τεχνολογία Dual Cook Flex™ θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε, να απολαύσετε και να διασκεδάσετε περισσότερο με την οικογένειά σας, εξοικονομώντας σας κόπο, χρόνο και έννοιες, με την εγγύηση ποιότητας της Samsung Electronics. 

jenny.gr

Για να είστε σίγουροι για την ορθή λειτουργία της οικιακής συσκευής σας και να αφιερώσετε χρόνο σε αυτά που είναι σημαντικά, η Samsung Electronics Hellas βρίσκεται στο πλευρό σας κάθε βήμα της διαδικασίας με μια σειρά after sales υπηρεσιών, που περιλαμβάνει και υπηρεσία κατ’ οίκον επισκευής, χωρίς επιβάρυνση για συσκευές που βρίσκονται εντός εγγύησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr/support και www.samsung.com/gr/support/customer-service/.

Μάθετε περισσότερα για την επαναστατική τεχνολογία Dual CookFlex™ και τις εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές της Samsung στο https://www.samsung.com/gr/built-in/