UPDATE WHAT'S NEW

Η προστασία του σπιτιού μας είναι δική μας υπόθεση


8 Οκτωβρίου 2020

Η προστασία του σπιτιού μας είναι δική μας υπόθεση

Αναζητήστε για την «Μαργαρίτα», το επίσημο οικολογικό σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θυμηθείτε, κάθε χρώμα που αραιώνεται με νερό ή δεν περιέχει αμμωνία, δεν σημαίνει πως είναι οικολογικό. «Οικολογικά είναι τα χρώματα που ρυπαίνουν ελάχιστα το περιβάλλον σε «όλο τον κύκλο της ζωής τους».

Για την εταιρεία Vechro όμως δεν έχει σημασία ένα ακόμα κείμενο περί οικολογικού χρώματος γιατί είναι σίγουροι πως είστε ήδη ενημερωμένοι. Σημασία έχει να καταλάβετε τι πραγματικά είναι το ποιοτικό και πιστοποιημένο χρώμα και γιατί πρέπει να το επιλέγετε.

jenny.gr

Ως 1η εταιρεία σε συνολικές πωλήσεις και πιστοποιήσεις οικολογικών χρωμάτων στην Ελλάδα, από το 2003 έως και σήμερα η Vechro, δεν στέκεται στην σημασία του πιστοποιημένου οικολογικού γιατί το θεωρούν δεδομένο και απαραίτητο. Το χρώμα, δεν είναι μόνο διακοσμητικό αλλά πρέπει να προστατεύει. Ένα ποιοτικό χρώμα πρέπει να είναι υψηλής απόδοσης, να αντέχει στο πλύσιμο και στο τρίψιμο αλλά και ασπίδα για την υγεία και την ποιότητα ζωής. 

Για τη Vechro η ποιότητα του χρώματος είναι τόσο σημαντική όσο είναι και για εσάς η προστασία του σπιτιού σας. Και το αποδεικνύει έμπρακτα με τα κορυφαία αντιμικροβιακά brand Smaltoplast Silk και Smaltolux Hydro κατάλληλα για τοίχους, ξύλο και μέταλλο αντίστοιχα. Τα δύο αυτά πιστοποιημένα άοσμα προϊόντα είναι η απάντηση στα μικρόβια τους μύκητες και τις αλλεργίες. Μοναδικά στην κατηγορία τους καλύπτουν κάθε είδους επιφάνεια και εξασφαλίζουν Α+ ποιότητα εσωτερικού αέρα. Η εύκολη χρήση και τα χαρακτηριστικά τους τα κάνουν κορυφαία στην DIY αγορά και πρώτα στην επιλογή των καταναλωτών.

Θα μπορούσε αυτό να ήταν ένα μακροσκελές κείμενο για τις πιστοποιήσεις και τις διακρίσεις αυτών των προϊόντων. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που θέλει η Vechro να μοιραστεί μαζί σας είναι ότι η καινοτομία βρίσκεται στην ασπίδα που δημιουργούν ενάντια στα μικρόβια. Φανταστείτε όλα τα μικρόβια του εξωτερικού αέρα να μην μπορούν να μείνουν στους τοίχους του σπιτιού σας γιατί τους έχετε θωρακίσει. Πόσο πιο ήσυχοι θα ήσασταν για την οικογένεια σας και για τον εαυτό σας;