UPDATE WHAT'S NEW

Πώς μπορεί η καινοτομία να αλλάξει την καθημερινή μας ζωή


The Jennettes

24 Οκτωβρίου 2020

Πώς μπορεί η καινοτομία να αλλάξει την καθημερινή μας ζωή

Τον τελευταίο καιρό περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι και είναι λογικό να θέλουμε να διατηρούμε ένα ευχάριστο περιβάλλον, καθαρό και περιποιημένο. Ο καιρός πια ενδείκνυται, καθώς το φθινόπωρο είναι πάντα η εποχή για τάξη και οργάνωση. Και επειδή κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι πρέπει να γίνονται, για να μπορούμε να νιώθουμε ευτυχισμένοι όποτε γυρνάμε σε αυτό, ας οργανωθούμε με τους καλύτερους «συμμάχους» στο πλευρό μας.

Άλλωστε, λένε πως «η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά». Όμως, όλοι μας αναζητάμε την ευκολία στην καθημερινότητά μας. Πόσω μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά, είτε μικρά είτε μεγάλα. Οι λεκέδες, η σκόνη και οι βρωμιές πρέπει να φεύγουν άμεσα και η ατμόσφαιρα να καθαρίζει εντελώς. Η σωστή οργάνωση στο πώς θα καθαρίσουμε το σπίτι μας, μας γλιτώνει από άγχος και περιττή κούραση. Τι πρέπει να κάνουμε καθημερινά για να λάμπει το σπίτι μας από καθαριότητα;

jenny.gr

Αρχικά είναι σημαντικό να υπάρχει ένα καθημερινό πρόγραμμα εργασιών στο σπίτι ώστε να κάνουμε τον λιγότερο δυνατό χρόνο, με τον ευκολότερο τρόπο και τα καλύτερα «εργαλεία». Γι’ αυτό, λοιπόν, έχουμε στο πλευρό μας την ηλεκτρική σκούπα που θα μας αλλάξει τη ζωή. Ένα lifestyle αντικείμενο καθημερινής χρήσης και ταυτόχρονα μια μικρή επανάσταση, η Triflex  της Miele είναι μία κατηγορία από μόνη της. Η  σκούπα Triflex είναι η πρώτη ασύρματη σκούπα stick στην οικογένεια της Miele με τη σφραγίδα ποιότητας και καινοτομίας Miele. 

Έξυπνη, ευέλικτη και πανίσχυρη, είναι η ηλεκτρική σκούπα, που προορίζεται για καθημερινή, απαιτητική χρήση, προσφέροντας μια σειρά επιλογών που την τοποθετούν στην πρώτη θέση της wish list κάθε νοικοκυριού. Μια σκούπα ικανή να μεταμορφώνεται και να προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του καθένα μας, αλλάζοντας την καθημερινότητά μας και τις δουλειές του σπιτιού και προσφέροντάς μας μοναδική αυτονομία, αλλά και μια σειρά επιλογών που πραγματικά δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο προϊόν.

jenny.gr

Η σκούπα Triflex είναι εξοπλισμένη με μια μονάδα τροφοδοσίας που μπορεί να προσαρμοστεί με ευκολία στο πάνω ή στο κάτω μέρος της συσκευής αλλά και να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα, με βάση τις ανάγκες του χρήστη.

Όταν η μονάδα τροφοδοσίας είναι στο κάτω μέρος (Λειτουργία Comfort), το σκούπισμα μεγάλων επιφανειών γίνεται πιο εύκολο και γρήγορο, καθώς το βάρος μετατίθεται χαμηλά κι η σκούπα γίνεται αυτομάτως πιο ελαφριά στο χειρισμό από τον χρήστη. Επιπλέον, το κοντάρι μπορεί να σταθεί όρθιο χωρίς να πέσει και μένει εκεί όπου το αφήσατε, ώστε να συνεχίσετε αργότερα. 

Όταν η μονάδα τροφοδοσίας είναι στο πάνω μέρος (Λειτουργία Reach), η σκούπα παρέχει τρομερή ευκολία στο καθάρισμα ακόμη και των πιο δύσκολων σημείων, όπως κάτω από τα έπιπλα, αλλά επίσης και για το καθάρισμα των ταβανιών, το κλασικό ξεαράχνιασμα.

Επίσης, υπάρχει και η Λειτουργία Compact (δηλαδή το σκουπάκι χειρός μόνο του), που είναι κατάλληλο για εργασίες γρήγορης απορρόφησης, όπως το μάζεμα στα ψίχουλα από το τραπέζι του πρωινού ή την απομάκρυνση της άμμου από τα καθίσματα του αυτοκινήτου, το γρήγορο καθάρισμα του καναπέ κ.λπ.

jenny.gr

Ευέλικτη – Πανίσχυρη – Πανέξυπνη

Η σκούπα Triflex είναι ευέλικτη χάρη στην ικανότητά της να μεταμορφώνεται και να προσαρμόζεται στις ανάγκες μας, ενώ οι τρεις λειτουργίες της συνθέτουν την καινοτομία 3 σε 1 της Miele για τη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων. 

Η σκούπα της Miele είναι πανίσχυρη. Η υψηλή απόδοση καθαρισμού επιτυγχάνεται χάρη σε δύο βασικά στοιχεία. Στην μονοκυκλωνική τεχνολογία Vortex και στην ισχυρή περιστρεφόμενη ηλεκτρική βούρτσα μεγάλου πλάτους Multifloor XXL. Μάλιστα, η τεχνολογία απορρόφησής της είναι τόσο ισχυρή όσο και στις πιο δυνατές σειρές ηλεκτρικών σκουπών Miele με καλώδιο.

Το εντυπωσιακό είναι επίσης, ότι η σκούπα Triflex είναι και πανέξυπνη. Γιατί; Γιατί το ηλεκτρικό πέλμα ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο δαπέδου και προσαρμόζει την απόδοσή του, ενώ παρέχει βέλτιστη απόδοση σε όλους τους τύπους δαπέδου. Και το 3πλό σύστημα φιλτραρίσματος για απόλυτα καθαρό αέρα την κάνει ακόμα εξυπνότερη.

Και κάτι ακόμη! Στο εσωτερικό της μονάδας τροφοδοσίας βρίσκεται μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου (Li-Ion) Varta, που εξασφαλίζει 60 λεπτά αυτονομία μπαταρίας, χρόνος που επαρκεί για την κάλυψη επιφανειών έως 125 τ.μ., δηλαδή για να φέρουμε βόλτα ένα μεγάλο σπίτι. Ενώ, το μοντέλο Pro περιλαμβάνει μια πρόσθετη μπαταρία για χρόνο λειτουργίας έως και 120 λεπτά και την κάλυψη χώρων έως 250 τ.μ.

jenny.gr

Η σκούπα χειρός Triflex έρχεται σε 3 διαφορετικές επιλογές μοντέλων και σε 4 διαφορετικά χρώματα.

Trifex HX1 (BASIC), σε λευκό και κόκκινο χρώμα.

Cat & Dog σε μαύρο χρώμα, με Brilliant Light φωτισμό πέλματος και φίλτρο HEPA Lifetime. Διαθέτει επιπλέον βούρτσα χειρός Electro Compact, που αφαιρεί τις τρίχες των κατοικίδιων πάνω από τους καναπέδες,  σε σχέση με το basic μοντέλο. 

Triflex Pro σε γκρι χρώμα, με δεύτερη μπαταρία και μία βάση φόρτισης για κάλυψη χώρων έως 250 m²- διαθέτει όπως και η Cat & Dog, Brilliant Light φωτισμό πέλματος και φίλτρο HEPA Lifetime.

Και τα 3 μοντέλα συνοδεύονται από ειδικά αξεσουάρ για κάθε ανάγκη και κάθε επιφάνεια.

Ανακαλύψτε εδώ τη σκούπα που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σας.

www.miele.gr