UPDATE WHAT'S NEW

Όταν η αγάπη έχει πρόσωπο: Η Nestlé Ελλάς στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά


5 Νοεμβρίου 2020

Όταν η αγάπη έχει πρόσωπο: Η Nestlé Ελλάς στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά

Είναι γνωστό ότι η περίοδος που βιώνουμε, είναι πραγματικά πρωτόγνωρη  και κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην αντιμετώπισή της, είναι εξαιρετικά σημαντική. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ειδικοί, οι ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες του COVID-19 θα είναι αρκετά μεγάλες και θα φανούν τα επόμενα χρόνια. Γι’ αυτό τον λόγο, οποιαδήποτε κίνηση από τον καθένα μας είναι ένα μικρό λιθαράκι για την «αποθεραπεία» όλων μας. 

Ανταποκρινόμενη, λοιπόν, στη δύσκολη κατάσταση, που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας, η Nestlé Ελλάς, κομμάτι της ελληνικής οικογένειας για πάνω από 120 χρόνια, προχωράει σε μια σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

jenny.gr

Τα θεμέλια εξάλλου για τη σχέση της εταιρίας με τα παιδιά μπήκαν πριν από περισσότερο από έναν αιώνα, όταν ο Henri Nestlé δημιούργησε τη Farine Lactée, την πρώτη τροφή για βρέφη. Ήταν ένα μίγμα από ψωμί, γάλα και ζάχαρη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας”.

Όλο αυτό το διάστημα, η Nestlé συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια για την κάλυψη έκτακτων αναγκών, καθώς η εταιρεία έχει προβεί και σε δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κατά την περίοδο του lockdown.

jenny.gr

Ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας για περισσότερα από 120 χρόνια, η Nestlé θέλει να συμβάλλει στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, ειδικά αυτήν την περίοδο. Είμαστε εδώ για να συνδράμουμε ουσιαστικά στην κάλυψη σημαντικών αναγκών. Τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή της αισιοδοξίας μας.

Sponsored by Nestlé