UPDATE WHAT'S NEW

Οι καλύτερες βιταμίνες για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια


4 Νοεμβρίου 2020

Οι καλύτερες βιταμίνες για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια

Το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια είναι τα σημεία που μία γυναίκα περιποιείται περισσότερο πάνω της. Υπάρχουν θεραπείες που φροντίζουν εξωτερικά το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά. Παρ' όλα αυτά, είναι απαραίτητη και η περιποίηση και εκ των έσω. Αυτό σημαίνει ότι τα παραπάνω πρέπει να φροντίζουμε και μέσω της διατροφής. Βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία αλλά και άλλα στοιχεία είναι απαραίτητα για την υγεία, την πρόληψη και την αντιμετώπιση προβλημάτων στα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα

Αν αναρωτιέσαι, ποιες είναι οι καλύτερες βιταμίνες για το πρόσωπο, ποια βιταμίνη βοηθά τα μαλλιά και ποια είναι η καλύτερη βιταμίνη για τα νύχια, είσαι στο σωστό άρθρο. 

jenny.gr

Οι σημαντικότερες βιταμίνες για την υγεία των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος είναι οι εξής: 

● Βιταμίνη Α 

Είναι η σημαντικότερη βιταμίνη για την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ προσφέρει τα αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην υγεία των μαλλιών. Βιταμίνη Α μπορεί να βρει κανείς στα γαλακτοκομικά, τα αυγά και στο συκώτι. 

● Βιταμίνη Β7 ή Βιοτίνη 

Η βιοτίνη είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη, και ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β. Η βιοτίνη συμβάλλει επίσης στην ανάπτυξη και καλή υγεία των μαλλιών. Παράλληλα, βελτιώνει την υφή της τρίχας και χαρίζει επανόρθωση. Βιταμίνη 7 θα βρει κανείς στα αυγά, τα αμύγδαλα, τα καρύδια, το συκώτι και το χοιρινό κρέας. 

● Βιταμίνη Β9 ή φολικό οξύ 

Πρόκειται για τη βιταμίνη, που χαρίζει λάμψη και πυκνότητα στα μαλλιά. Ενυδατώνει την τρίχα και συμβάλλει στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Θα τη βρεις στα πράσινα λαχανικά, στο μπρόκολο, τα παντζάρια, στα όσπρια και τα εσπεριδοειδή. 

● Βιταμίνη Β12 

Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει καθοριστικά στη μεταφορά του αίματος και άρα του οξυγόνου στο θύλακα της τρίχας. Συμβάλλει στην ταχεία ανάπτυξη των μαλλιών. Τα αυγά, το γιαούρτι, οι ξηροί καρποί και τα δημητριακά ολικής άλεσης είναι πλούσια σε βιταμίνη Β12. 

● Βιταμίνη Ε 

Η βιταμίνη Ε είναι η βιταμίνη της ομορφιάς. Είναι η βιταμίνη που καλύπτει μαλλιά, νύχια και δέρμα. Έχει αντιοξειδωτικές και επανορθωτικές ιδιότητες. Γνωστή για τις ευεργετικές της ικανότητες στην ομορφιά. Οι ξηροί καρποί, τα φυτικά έλαια, η βρώμη, τα ψάρια και το σπανάκι είναι σημαντικές πηγές της Βιταμίνης Ε.

Βρείτε στο ανανεωμένο site του Pharm24.gr κάποια σκευάσματα που έχουμε επιλέξει για εσας, ώστε να έχετε πλούσια μαλλιά, γερά νύχια και λαμπερό δέρμα. Το νέο Pharm24.gr προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών,  φέρνοντας στην πόρτα σας πάνω από 20.000 προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

Collagen ProActive Πόσιμο Κολλαγόνο

Το Collagen Pro-Active περιέχει μία μοναδική σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου, πλούσιου σε συγκεκριμένα αμινοξέα. Το βασικό πλεονέκτημά του είναι ότι απορροφάται πολύ εύκολα από τον οργανισμό. Αποτελεί φυσική πηγή αμινοξέων, που συμβάλλουν στη διατήρηση και παραγωγή κολλαγόνου. Η διαδικασία αυτή ενισχύει τη σφριγηλότητα του δέρματος, δυναμώνει τα νύχια και τα μαλλιά. 

Το Collagen Pro-Active συνίσταται για κάποιον που έχει τριχόπτωση και αδύναμα νύχια, ώστε να τα δυναμώσει. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η έλλειψη κολλαγόνου στον οργανισμό φαίνεται ότι συνδέεται με αδύναμα μαλλιά, νύχια αλλά και θαμπό δέρμα. 

Βρείτε το Collagen ProActive Πόσιμο Κολλαγόνο εδώ στο Pharm24.gr.

Solgar Skin Nails & Hair Formula 

Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής είναι μοναδικό για την υγεία των μαλλιών, νυχιών και του δέρματος. Η ειδική προηγμένη φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη, ώστε να προάγει ένα υπέροχο δέρμα, γερά νύχια και λαμπερά μαλλιά. 

Το Solgar Skin, Nails & Hair περιέχει τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία για τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου και της κερατίνης. Οι ιδιότητες του ψευδαργύρου, της βιταμίνης C και άλλων στοιχείων που περιέχει ενισχύουν την υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. 

Βρείτε το Solgar Skin Nails & Hair Formula εδώ στο Pharm24.gr.

Power Health Platinum Hair, Nails & Skin

To Power Health Platinum Hair Tone, Nails & Skin είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής για άτονα και αδύναμα μαλλιά, εύθραυστα νύχια και ταλαιπωρημένο, θαμπό και με ξηρότητα δέρμα. Είναι ένα φυσικό προϊόν που περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα και μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, το σελήνιο αλλά και η βιοτίνη τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής υγείας των μαλλιών, του δέρματος και τον νυχιών.

Το Power Health Platinum Hair Tone, Nails & Skin προστατεύει το δέρμα από διάφορους  παράγοντες γήρανσης , ενισχύει την αντοχή των νυχιών και ενδυναμώνει την τρίχα, περιέχοντας συστατικά τα οποία λειτουργούν εξίσου στο δέρμα, στα μαλλιά και στα νύχια.

Βρείτε το Power Health Hair Tone εδώ στο Pharm24.gr.

Lanes Brewer's Yeast 300mg

To συμπλήρωμα διατροφής της Lanes για υγιή μαλλιά και δέρμα περιέχει μαγιά μπύρας, βιταμίνες Β1, Β2 και Βιοτίνη. Πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό που θρέφει και διατηρεί την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. 

Βρείτε το Lanes Brewer's Yeast εδώ στο Pharm24.gr.

Apivita Caps for Hair 

Apivita συμπλήρωμα διατροφής για υγιή μαλλιά και νύχια με ιπποφαές, βασιλικό πολτό, ψευδάργυρο και βιοτίνη. Το ιπποφαές είναι ευρέως γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει στην τριχόπτωση. Παράλληλα, συμβάλλει στην ενδυνάμωση των νυχιών. 

Ο ψευδάργυρος και το σελήνιο που περιέχει το Apivita Caps for Hair συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος. Ο βασιλικός πολτός είναι μία υπερτροφή για ολόκληρο τον οργανισμό. Θρέφει και χαρίζει λάμψη και ζωτικότητα στα μαλλιά.  Τέλος, η L-Κυστίνη είναι το αμινοξύ-θεμέλιος λίθος για τη σύνθεση της κερατίνης, που είναι η πρωτεΐνη της τρίχας. 

Βρείτε το Apivita Caps for Hair εδώ στο Pharm24.gr.