UPDATE WHAT'S NEW

To iconic PORTO CARRAS GRAND RESORT ανοίγει τον Απρίλιο του 2021


26 Φεβρουαρίου 2021

To iconic PORTO CARRAS GRAND RESORT ανοίγει τον Απρίλιο του 2021

Ανοίγει στις 29 Απριλίου το Porto Carras Grand Resort, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, υπό νέα διοίκηση και ιδιοκτησία (από τον Απρίλιο του 2020 είναι μέλος της Belterra Investments),  του ομίλου Σαββίδη.

jenny.gr

Όπως δήλωσε η διοίκηση της εταιρείας: "Με μεγάλη τιμή προσθέτουμε το Porto Carras Grand Resort στο χαρτοφυλάκιο μας, το οποίο σκοπεύουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω σύμφωνα για να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας με μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες. Καθώς η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων και των επισκεπτών μας παραμένει η υψηλότερη προτεραιότητά μας, τους προσκαλούμε να ζήσουν την εμπειρία του νέου Porto Carras" από τον Απρίλιο του 2021, με τη διαβεβαίωση ότι έχουν εξασφαλιστεί τα υψηλότερα επίπεδα υγείας, ασφάλειας, φροντίδας και προσοχής".

Το Porto Carras Grand Resort, όπως τονιζεται, διαθέτει τα ξενοδοχεία Meliton 5 *, Sithonia 4 * Plus, καθώς και τις σουίτες Villa Kalyva Mare με ιδιωτικές πισίνες και πρόσβαση στην παραλία. Το θέρετρο διαθέτει ιδιωτική μαρίνα 315-θέσεων, τη μεγαλύτερη αίθουσα συνεδριάσεων στη Βόρεια Ελλάδα, καζίνο με δύο χώρους, ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας και σπα, γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις ιππασίας, ένα κλαμπ τένις, Ναυτικό Όμιλο, οινοποιείο και τρία ελικοδρόμια.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr