Δοκιμάσαμε τη νέα Βίκος Cola Zero Sugar, την πρώτη ελληνική Cola με μηδέν ζάχαρη και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Βάλαμε στο μικροσκόπιο τη νέα προσθήκη των αναψυκτικών «Βίκος», που αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν και δεν υστερεί σε τίποτα με τους διεθνείς ανταγωνιστές.

Εάν βρίσκεσαι κι εσύ στην προσπάθεια να ελαττώσεις την κατανάλωση ζάχαρης στην καθημερινή σου διατροφή, τότε σου έχουμε καλά νέα! Ήρθε η νέα Βίκος Cola Zero Sugar, η πρώτη ελληνική cola με μηδέν ζάχαρη και, βέβαια, τη μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή! H αγαπημένη και πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία Βίκος φέρνει μία μοναδική πρόταση, εμπλουτίζοντας την οικογένεια των αναψυκτικών της!

Η Βίκος, πάντα με στόχο το επόμενο πρωτοπόρο βήμα, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο χώρο των αναψυκτικών! Ολοκληρώνοντας δύο χρόνια ενδελεχούς έρευνας και ανάπτυξης R&D, η Βίκος καινοτομεί με τη Βίκος Cola Zero Sugar! Ένα προϊόν υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, μοναδικό στη σύστασή του και εκπληκτικό στη γεύση του!

Τη δοκιμάσαμε και η γεύση της είναι πλούσια, φρέσκια και αναζωογονητική, χωρίς να σε «λιγώνει». Είναι, επομένως, μια πιο φυσική και ολιγοθερμιδική πρόταση από άλλα αναψυκτικά, η μόνη 100% ελληνική, η οποία παρασκευάζεται από φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια.

Η καινοτομία της στο πρακτικό βίδωμά του ήρθε να μας διευκολύνει, σε περίπτωση που δεν καταναλωθεί αμέσως ολόκληρο το περιεχόμενό του, διατηρείται για περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλα, αντίστοιχα προϊόντα, καθυστερώντας να ξεθυμάνει.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού αλλά και τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, η εταιρία Βίκος με δημιουργικότητα και έμπνευση, επανέρχεται με μία πρόταση αναψυκτικού ελληνική και φυσική! Το ασύγκριτο πλεονέκτημα της Βίκος Cola Zero Sugar που την καθιστά μοναδική στην αγορά είναι τα βασικά της συστατικά: το Φυσικό Μεταλλικό Νερό το οποίο δεν επιδέχεται καμία απολύτως επεξεργασία και το φυσικό διοξείδιο του άνθρακα πηγής!

Η νέα Βίκος Cola Zero Sugar είναι εδώ για να συνοδεύσει κάθε νέο μας ξεκίνημα, κάθε μικρή ή σπουδαία στιγμή της ζωής μας. Γιατί, άλλωστε, πάντα, κάθε Ζero είναι και μια νέα αρχή!

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά. 

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος. 

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε μια έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από τρία χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά. 

Το 2017 η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια. 
Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Βίκος.