UPDATE WHAT'S NEW

“M·A·C WOMAN POWER” DIGITAL ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤH M·A·C COSMETICS ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


9 Μαρτίου 2021

M·A·C WOMAN POWER

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η M·A·C Cosmetics Ελλάδος παρουσιάζει την digital καμπάνια “M·A·C Woman Power” με τη συμμετοχή επτά Ελληνίδων, όλες πρέσβειρες της ενδυνάμωσης του γυναικείου φύλου και λάτρεις της διεθνούς μάρκας, που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα των εκατομμυρίων οπαδών της ανά την υφήλιο, με κεντρική φιλοσοφία το “All Ages – All Races – All Genders”.

jenny.gr

Οι επτά προσωπικότητες, προερχόμενες μεν από διαφορετικούς κλάδους, έχοντας όμως σαν κοινό γνώμονα τη γυναικεία αλληλεγγύη και την προάσπιση των δικαιωμάτων του γυναικείου φύλου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της μεγαλύτερης και δημοφιλέστερης εταιρείας καλλυντικών και Νο 1 εταιρείας μακιγιάζ στην προτίμηση των επαγγελματιών Make Up Artists, να μετάσχουν σε μια ξεχωριστή φωτογράφηση με την υπογραφή της Κύνθιας Κινδελή. Στην καμπάνια που βρίσκεται ήδη στον αέρα, πρωταγωνιστούν η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η καλλιτέχνις Μαρίνα Βερνίκου, ένα από τα ελάχιστα transgender μοντέλα στη χώρα μας, η Καίτη Γραμμά, η επικοινωνιολόγος και μαχήτρια ενάντια στον καρκίνο Πέτρα Καλαμποκά, η performer Konnie Μεταξά, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Έλενα Σύρακα, και η φωτογράφος Ιωάννα Χατζηανδρέου. Η Κατερίνα Κιάσσου, M·A·C General Brand Manager Balkans δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ένα ακόμη μικρό βήμα στη διαρκή μας υποστήριξη ως προς την ενδυνάμωση της αυτοέκφρασης, όπως κάνουμε με συνέπεια, από την ίδρυση της μάρκας μέχρι και σήμερα». 

jenny.gr

Η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, M·A·C Senior Artist Balkans, κλήθηκε να δημιουργήσει στην καθεμία από τις συμμετέχουσες το μακιγιάζ που οι ίιες επέλεξαν, ως εκείνο που τις κάνει να νιώθουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Η ολοκληρωμένη καμπάνια παρουσιάζεται αναλυτικά στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στο επίσημο site της M·A·C Ελλάδος https://www.maccosmetics.gr/womens-day, συνοδευόμενη από τις δηλώσεις τις κάθε συμμετέχουσας, που ενώνουν τις φωνές τους σε ένα κοινό μήνυμα: η δύναμη είναι γένους θηλυκού!

jenny.gr

@maccosmeticsgreece
#IWD #MACWomensDay #MACCosmeticsGreece

WWW.MACCOSMETICS.GR

jenny.gr

Σχετικά με τη M·A·C Cosmetics

Η M·A·C (Make-up Art Cosmetics), ένα brand-ηγέτης των επαγγελματικών καλλυντικών, αποτελεί μέρος του Ομίλου Estée Lauder Companies. Από τη δημιουργία του στο Τορόντο του Καναδά πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, η δημοτικότητα του brand έχει εκτοξευθεί μέσω της υποστήριξης «από στόμα σε στόμα» των επαγγελματιών του μακιγιάζ, των μοντέλων, των φωτογράφων και των δημοσιογράφων ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα της M·A·C πωλούνται σήμερα σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. 

jenny.gr
jenny.gr