UPDATE WHAT'S NEW

Τα νέα earbuds FN7 από την LG είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί


20 Απριλίου 2021

earbuds FN7
Τα earpads TONE Free FN7, τα οποία λάνσαρε η εταιρία LG, ακολουθούν την νέα τάση και εξελίσσονται στο απόλυτο trend.

Τα earpads TONE Free FN7, τα οποία λάνσαρε η εταιρία LG, ακολουθούν την νέα τάση και εξελίσσονται στο απόλυτο trend. Προσφέρουν πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως το active noise cancelation που απομονώνει τους περιττούς ήχους, ενώ χάρη στη UVnano* τεχνολογία, η τοποθέτησή τους στη θήκη φόρτισης, εξασφαλίζει την εξουδετέρωση του 99,9% των βακτηριδίων. 

jenny.gr

Η λέξη UVnano είναι σύνθετη και προέρχεται από το UV και τη μονάδα μέτρησης «νανόμετρο». Δοκιμές από ανεξάρτητους φορείς δείχνουν ότι η βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει μέσα σε δέκα λεπτά φόρτιση, το 99,9% των βακτηριδίων E. Coli και χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου στο πλέγμα του ηχείου των ακουστικών. Η λειτουργία του LED UV ενεργοποιείται μόνο όταν η βάση φόρτισης είναι συνδεδεμένη στο καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος. Το φως LED UV είναι αόρατο και ανάβει μόνο όταν η βάση φόρτισης είναι κλειστή, με τα ακουστικά στο εσωτερικό. Να σημειωθεί ότι ο μπλε φωτισμός διάθεσης είναι μόνο για αισθητικούς λόγους και εμφανίζεται όταν το καπάκι της βάσης φόρτισης είναι ανοικτό.

jenny.gr

Τα earpads TONE Free FN7 θα αποτελέσουν τον καλύτερο σύμμαχο στη δουλειά, καθώς με μπαταριά που διαρκεί πάνω από 18 ώρες, δε θα χάσεις καμία κλήση ή Zoom Meeting, ενώ θα αποτελέσουν και την ιδανική συντροφιά σε κάθε μορφή άθλησης. Από έναν απλό περίπατο μέχρι έναν μαραθώνιο, μπορείς να απολαμβάνεις τον αυθεντικό ήχο Meridian με τις αγαπημένες σου μουσικές. 

jenny.gr

Δε συνιστά λοιπόν έκπληξη, που τα TONE Free FN7 αποτελούν την προτίμηση πολύ κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ολυμπιονίκης, Κλέλια Πανταζή, αλλά και οι γνωστοί δημοσιογράφοι, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Έφη Αλεβίζου και Δώρα Παντέλη