UPDATE WHAT'S NEW

Το 1ο DJ set των Yucatan… ήταν μόνο η αρχή!


7 Μαΐου 2021

Βίκος Yucatan
Ένα DJ session των δεν είναι ποτέ αρκετό γι’ αυτό η Βίκος Cola Zero Sugar υποδέχθηκε ακόμη μία φορά την ομάδα των Yucatan! Το κορυφαίο ελληνικό brand της ηλεκτρονικής μουσικής, επανήλθε με το 2ο DJ set στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Βίκος προφέροντας μία ακόμη ονειρική electro μουσική διαδρομή στους λάτρεις του είδους!

Ένα DJ session των δεν είναι ποτέ αρκετό γι’ αυτό η Βίκος Cola Zero Sugar υποδέχθηκε ακόμη μία φορά την ομάδα των Yucatan! Το κορυφαίο ελληνικό brand της ηλεκτρονικής μουσικής, επανήλθε με το 2ο DJ set στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Βίκος προφέροντας μία ακόμη ονειρική electro μουσική διαδρομή στους λάτρεις του είδους!

Στις 3.5.2021 ο DJ Nick Jojo ανέβηκε στα decks για το μαγικό DJ set “Vikos Factory Part 2” που ξεκίνησε από την καρδιά της παραγωγής της Βίκος Cola Zero Sugar στην Ήπειρο και ταξίδεψε στον κόσμο!

Στη χερσόνησο του Yucatan βρίσκεται ο κρατήρας του αστεροειδούς που συγκρούστηκε με τη γη προκαλώντας αλλαγές στον πλανήτη. Είναι εκείνο το σημείο μηδέν από το οποίο δημιουργήθηκε νέα ζωή! To σημείο μηδέν από το οποίο ξεκινά η δημιουργία και ανακάλυψη του αγνώστου!

Η νέα Βίκος Cola Zero Sugar είναι εδώ για να συνοδεύσει κάθε νέο μας ξεκίνημα, κάθε μικρή ή σπουδαία στιγμή της ζωής μας. Και είναι εδώ γα να προσφέρει site-specific μουσικά ταξίδια ηλεκτρονικής μουσικής, δημιουργώντας από το μηδέν!

Γιατί, άλλωστε, κάθε zero είναι μια νέα αρχή! Κάθε zero μια νέα μουσική δημιουργία! Μία νέα μουσική εμπειρία!


Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε μια έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λανσάρει τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Facebook: Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό Instagram: VikosOfficial YouTube: Βίκος | Φυσικό Μεταλλικό Νερό Twiiter: VikosWater

https://www.vikoswater.gr

Για τους Yucatan

Η ομάδα των YUCATAN διοργανώνει εκδηλώσεις στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό την τελευταία 4ετία. Αποτελεί ένα από τα κορυφαία Ελληνικά brands του συγκεκριμένου κλάδο, έχοντας μεγάλες συνεργασίες τόσο με εγχώριους Dj’s όσο και με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού. Με πάνω από 70.000 επισκέπτες και πάνω από 100 events από την έναρξη του έως και σήμερα διεκδικεί και αποτελεί ένα απ τα κορυφαία brands της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Συντελεστές παραγωγής: Κουρελάς Λουκάς (Frankie LLuc), Πανόπουλος Γιώργος, Τζουγκαράκης Γιώργος
Djs: Frankie LLuc, Tourist, Nick JoJo