UPDATE WHAT'S NEW

Η Nespresso επαναπροσδιορίζει τον Freddo στο σπίτι


17 Μαΐου 2021

Η Nespresso επαναπροσδιορίζει τον Freddo στο σπίτι

Εξαιρετικές ποικιλίες για κρύο καφέ! 

Αυτό το καλοκαίρι, οι λάτρεις του καφέ χαλαρώνουν με φίλους και συγγενείς, απολαμβάνοντας τη σειρά BaristaCreations for Ice της Nespresso, καφέδες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για προετοιμασία με πάγο. Οι καταναλωτές έχουν πλέον τη δυνατότητα να γεύονται τις αγαπημένες τους ποικιλίες στο νέο σύστημα Vertuo, χρησιμοποιώντας μόνο μία κάψουλα και πατώντας μόνο ένα κουμπί. 

jenny.gr

Ανακαλύψτε τη σειρά BaristaCreationsForIce για το σύστημα Vertuo!

Η Nespresso επαναλανσάρει τις δημοφιλείς καλοκαιρινές της ποικιλίες, BaristaCreationsIceLeggero και IceForte, τις οποίες οι λάτρεις καφέ μπορούν να απολαμβάνουν και στο σύστημα Vertuo. Η ποικιλία BaristaCreationsIceLeggero σε κάψουλα των 80ml και με λεπτές φρουτώδεις νότες δημητριακών είναι η ιδανική για την παρασκευή των  κλασσικών αγαπημένων συνταγών freddo espresso και freddo cappuccino με μία μόνο κάψουλα. Ενώ, για όσους αγαπούν μια πιο εντυπωσιακή και αρωματική εμπειρία, οBaristaCreationsIceForte είναι ένας σκούρος καβουρδισμένος καφές με έντονη γεύση όταν σερβίρεται με πάγο.

Επιπλέον, φέτος το καλοκαίρι η Nespresso παρουσιάζει τη νέα ποικιλίαTropicalCoconutFlavourOverIce για όσους θέλουν να φέρουν μια τροπική πινελιά στον παγωμένο καφέ τους. Η αναζωογονητική γεύση καρύδας ισορροπεί υπέροχα με τις νότες καραμέλας και την ανάμειξη ποικιλιών καφέ Arabica από την Αφρική και τη λατινική Αμερική.

jenny.gr
photo3

Για τις original μηχανές, οι BaristaCreationsforIce ποικιλίες FreddoIntenso με ζωηρή γεύση φρούτων &FreddoDelicato για δυνατή καβουρδισμένη γεύση, επιστρέφουν και για φέτος το καλοκαίρι. Ενώ σε αυτές προστίθεται και η νέα ποικιλία CoconutFlavourOverIce με γεύση καρύδας και νότες καραμέλας και βανίλιας για μια δροσιστική καλοκαιρινή απόλαυση.

Οι ποικιλίες NespressoBaristaCreationsforIce για Vertuo και OriginalLine θα είναι διαθέσιμες στις boutiques και online. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες NespressoBaristaCreationsforIce και για να ανακαλύψετε νέους αναζωογονητικούς τρόπους απόλαυσης των κρύων καφέδων Nespresso, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nespresso.gr και ακολουθήστε τη @nespresso στο Instagram.

TAGS