UPDATE WHAT'S NEW

Ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ: Βρήκαμε τον απόλυτο προορισμό shopping για τα παιδιά


The Jennettes

19 Μαΐου 2021

Ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ: Βρήκαμε τον απόλυτο προορισμό shopping για τα παιδιά

To καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά και φέρνει την ανανέωση για όλη την οικογένεια. Φυσικά τα παιδιά είναι η προτεραιότητα μας, όλος μας ο κόσμος. Μετά από ένα διάστημα δύσκολο για όλους, αλλά ακόμα περισσότερο για εκείνα είναι ώρα να επιστρέψουν στην χαρά, την ξεγνοιασιά και στο παιχνίδι, πάντα με στιλ.

Ένα καλοκαίρι γεμάτο βόλτες, παιχνίδια και δραστηριότητες ξανοίγεται μπροστά τους και η άνεση είναι το νούμερο ένα που αναζητάμε στα ρούχα τους σε κάθε ηλικία. 

Μεγαλώνουν άλλωστε τόσο γρήγορα που η τακτική ανανέωση της γκαρνταρόμπας είναι μονόδρομος.

jenny.gr

Cher at the 1986 Academy Awards

 

Eκδρομές με το αυτοκίνητο και αποδράσεις στην παραλία είναι στα άμεσα σχέδια μας. Θα χρειαστούμε από βερμούδες, πέδιλα και μαγιό με τα πιο ζωηρά και χαρούμενα σχέδια, αλλά και κουβαδάκια, φτυαράκια, μέχρι ψυγειάκια για το κολατσιό τους! Αν πάλι ετοιμάζεστε για παιδικά parties στον κήπο με τους φίλους τους, θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο σκηνικό παιχνιδιού.

Φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά, όσο μεγαλώνουν, όχι μόνο θέλουν τα πιο άνετα ρούχα που τους επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων, αλλά έχουν και την δική τους άποψη για το στιλ. Και για ακόμα μια φορά δεν γίνεται να μη τους κάνουμε το χατήρι. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να τα ακούσουμε επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ που τα εκφράζουν.

jenny.gr

 

Μανούλες και μέλλουσες μαμάδες, θείες, μεγάλες αδελφές, νονές, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε!

Αν αναρωτιέστε που θα βρείτε τα καλύτερα παιδικά ρούχα για όλα τα στιλ ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς μικρούς μας φίλους,τα καλύτερα παιδικά παιχνίδια που θα φέρουν ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό και φωτεινά γέλια στα πρόσωπα τους, αλλά ακόμα κι αν είστε μέλλουσε μητέρες και αναζητάτε τα πάντα για το παιδικό δωμάτιο, βρεφικά, αξεσουάρ και τα τελευταία gadget εχουμε την απάντηση!

Το Mediterranean Cosmos μετατρέπεται σε έναν κόσμο γεμάτο παιχνίδι και αξιολάτρευτη παιδική μόδα. Υπάρχει παιδί που δε νιώθει τη μέγιστη χαρά, όταν παίρνει στα χέρια του ένα super δώρο; Στο Mediterranean Cosmos σας περιμένουν τα καλύτερα παιχνίδια, ρούχα ή παπούτσια από τα κορυφαία brands.

jenny.gr

Για αγοράκι, κοριτσάκι ή μωράκι θα ανακαλύψετε ρούχα στην τελευταία λέξη της μόδας,κούκλες, αυτοκινητάκια, επιτραπέζια και οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!
Όλα αυτά τα όμορφα ενώ μπορείτε να ανανεώσετε και το δικό σας στυλ, απολαμβάνοντας την βόλτα στους διαδρόμους και στα 200 καταστήματα του Mediterranean Cosmos!