UPDATE WHAT'S NEW

METAL DETOX - LE PITCH


17 Ιουνίου 2021

METAL DETOX - LE PITCH
ήμερα θα μιλήσουμε για μία επαναστατική καινοτομία από τη L’Oreal Professionnel που θα επαναπροσδιορίσει τον κόσμο της βαφής, του balayage και του ξανοίγματος έρχεται : το Metal Detox.

Σήμερα θα μιλήσουμε για μία επαναστατική καινοτομία από τη L’Oreal Professionnel που θα επαναπροσδιορίσει τον κόσμο της βαφής, του balayage και του ξανοίγματος έρχεται : το Metal Detox.

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν μεταλλικά στοιχεία στα μαλλιά τα οποία οδηγούν σε αυξημένο ρίσκο σπασίματος της τρίχας και μη αξιόπιστου αποτελέσματος στο χρώμα; 

Ωστόσο ανακαλύψαμε ότι το πρόβλημα δεν είναι τα μεταλλικά στοιχεία που συσσωρεύονται ΠΑΝΩ στην επιφάνεια της τρίχας αλλά στα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται ΜΕΣΑ σε αυτή.

Το επίπεδο των μεταλλικών στοιχείων στα μαλλιά ποικίλλει, και εξαρτάται από το πορώδες των μαλλιών και από την ποιότητα του νερού στην περιοχή που μένουμε. 

jenny.gr

Αυτό βέβαια ΔΕΝ αποτελεί πρόβλημα για την υγεία των ανθρώπων.
Ωστόσο, είναι ένα ρίσκο κατά τη διάρκεια των τεχνικών εφαρμογών βαφής, Balayage και ξανοίγματος.

Η συγκεκριμένη καινοτομία έχει 9 πατέντες ευρεσιτεχνίας.
Έχουμε ανακαλύψει τη Γλυκοαμίνη, ένα μόριο τόσο μικρό που μπορεί και διεισδύει και εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία ΜΕΣΑ στην τρίχα. 

Η Γλυκοαμίνη είναι η καρδιά του METAL DETOX, ένα νέο επαγγελματικό πρωτόκολλο ικανό να εξουδετερώσει τα μεταλλικά στοιχεία και να αποτοξινώσει τα μαλλιά.

Πάμε να δούμε τώρα το πρωτόκολλο 3ων βημάτων για τα κομμωτήρια
Βήμα 1 : Προετοιμασία για την εξουδετέρωση των μεταλλικών στοιχείων πριν από τις υπηρεσίας βαφής, Balayage και ξανοίγματος.
Βήμα 2 : Εφαρμογή σαμπουάν για την αποτοξίνωση των μαλλιών μετά την τεχνική υπηρεσία.
Βήμα 3 : Κρέμα & μάσκα προστασίας η οποία μας προφυλάσσει από την επανεμφάνιση νέων μεταλλικών στοιχείων.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι εντυπωσιακά!
87% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας
Και 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος

jenny.gr

Και επειδή η φόρμουλα διεισδύει μέσα στην τρίχα, το αποτέλεσμα του χρώματος είναι ιδανικό και τα μαλλιά σας απίστευτα πιο λαμπερά. 

Το METAL DETOX είναι Η ΕΓΓΥΗΣΗ των επαγγελματιών για το χρώμα, το balayage, και το ξάνοιγμα.

Και για τον πελάτη, η περιποίηση στο σπίτι γίνεται με το σαμπουάν ενάντια στα μεταλλικά στοιχεία και τη μάσκα προστασίας που αποτοξινώνει και προστατεύει τα μαλλιά, διατηρώντας τη ζωντάνια του χρώματος.

Κάτι τελευταίο, το METAL DETOX είναι συμβατό με κάθε μάρκα βαφής και ξανοίγματος.

Χιλιάδες κομμωτές και πελάτες παγκοσμίως το έχουν ήδη δοκιμάσει. Εσύ θα είσαι ένας από αυτούς;