UPDATE WHAT'S NEW

Βack to school: Η λίστα με τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά


Σύρμα Κιουπελόγλου

2 Σεπτεμβρίου 2021

Βack to school
Μπορεί να μη θέλουμε να τελειώσει το καλοκαίρι, αλλά σε λίγες μόνο ημέρες θα χτυπήσει το πρώτο σχολικό κουδούνι. Από μικρή το μόνο πράγμα που με παρηγορούσε για το καλοκαίρι που έφευγε, τα μπάνια που τελείωναν και τα μαθήματα που άρχιζαν, ήταν τα ψώνια για το σχολείο. Καιρό πριν έφτιαχνα τη λίστα με όλα όσο χρειαζόμουν και τραβούσα τη μαμά μου από το χέρι σε όλα τα βιβλιοπωλεία της περιοχής μέχρι να βρω αυτά που έψαχνα. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό. Πρώτον γιατί έχετε το Public, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα και μάλιστα στις πιο οικονομικές τιμές. Δεύτερον, γιατί φέτος κάθισα και έφτιαξα για εσάς μία λίστα με τα απαραίτητα, όπως ακριβώς έκανα παλιά.

Μπορεί να μη θέλουμε να τελειώσει το καλοκαίρι, αλλά σε λίγες μόνο ημέρες θα χτυπήσει το πρώτο σχολικό κουδούνι. Από μικρή το μόνο πράγμα που με παρηγορούσε για το καλοκαίρι που έφευγε, τα μπάνια που τελείωναν και τα μαθήματα που άρχιζαν, ήταν τα ψώνια για το σχολείο. Καιρό πριν έφτιαχνα τη λίστα με όλα όσο χρειαζόμουν και τραβούσα τη μαμά μου από το χέρι σε όλα τα βιβλιοπωλεία της περιοχής μέχρι να βρω αυτά που έψαχνα. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό. Πρώτον γιατί έχετε το Public, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα σχολικά είδη και μάλιστα στις πιο οικονομικές τιμές. Δεύτερον, γιατί φέτος κάθισα και έφτιαξα για εσάς μία λίστα με τα απαραίτητα, όπως ακριβώς έκανα παλιά.

1.    Σχολική τσάντα 

First things first! Αποκλείεται να μην βρείτε την τέλεια τσάντα στα Public. Είτε προτιμάτε τρόλεϊ είτε σακίδιο πλάτης οι επιλογές είναι πολλές. Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών τα συνοδεύουν κάθε μέρα στην τάξη και κάνουν πιο διασκεδαστικό κάθε τους μάθημα. Αν με ρωτάτε βέβαια, ένα ένα ουράνιο τόξο είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει λαμπερά η μέρα. Ή ακόμα καλύτερα, δύο ουράνια τόξα, όπως αυτά στην παραμυθένια τσάντα της Coolbee! Συνδυάστε την με τα υπόλοιπα αξεσουάρ του brand, εδώ.

jenny.gr

2.    Φαγητοδοχείο και Παγούρι

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε κολατσιό που σέβεται τον εαυτό του. Επιλέξτε ένα φαγητοδοχείο με χωρίσματα ώστε να χωράει πολλά διαφορετικά σνακ που θα το κρατούν χορτάτο όλη την ημέρα και μακριά από τις έτοιμες τροφές του κυλικείου. Επίσης, ένα παγούρι θερμός στο χρώμα ή σχέδιο που προτιμά είναι ιδανικό για να ξεχωρίζει το μπουκάλι του από αυτά των υπόλοιπων παιδιών αλλά και για να κρατά δροσερό το νερό του όλη την ημέρα. Ακόμη, τα επαναχρησιμοποιούμενα δοχεία για το φαγητό και το νερό, αναπτύσσουν την οικολογική συνείδηση του παιδιού και συμβάλουν στην παγκόσμια προσπάθεια μείωσης του πλαστικού μιας χρήσης. 

jenny.gr

3.    Μάσκα και αντισηπτικό

Τις πιο όμορφες παιδικές μάσκες και τα πιο fun αντισηπτικά θα τα βρείτε στα Public. Αφήστε το παιδί σας να διαλέξει και εξασφαλίστε ότι δεν θα ξεχνά να τα χρησιμοποιεί ξανά και ξανά.

jenny.gr

4.    Βιβλία και σχολικά βοηθήματα

Τώρα το Public.gr ας παρέχει την δυνατότητα να βάλετε τα στοιχεία του σχολείου σας και να δείτε τη λίστα βιβλίων και βοηθημάτων που ζητά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι προσθήκη στο καλάθι και να κλείσετε τον υπολογιστή σας γνωρίζοντας πως δεν έχετε ξεχάσει τίποτα. 

jenny.gr

5.    Γραφική ύλη

Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε πολλά μολύβια, γιατί εξαφανίζονται συνέχεια με έναν μαγικό τρόπο, 2 σβηστήρες, που τους συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, ξύστρα για όλα τα μεγέθη μολυβιών, στυλό, γεωμετρικά όργανα και μαρκαδόρους. Α! Και την πιο fancy κασετίνα για να τα φιλοξενήσει.

jenny.gr

6.    Τετράδια

Αν το σχολείο επιτρέπει κάτι περισσότερο από τα βαρετά (μεταξύ μας) μπλε τετράδια, τότε τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με τα χρώματα και τα σχέδια και τις δεκάδες επιλογές που υπάρχουν στα Public. Ξέρω σίγουρα πως κάποια από αυτά θα έρθουν μαζί μου και στη δουλειά τη νέα σεζόν. 

jenny.gr

7.    Καρέκλα γραφείου

Πολύ σημαντικό! Το παιδί περνάει πολύ χρόνο διαβάζοντας στο γραφείο του οπότε η καρέκλα θα πρέπει να στηρίζει το σώμα του σωστά και να είναι στο κατάλληλο ύψος σε σχέση με το γραφείο αλλά και τον υπολογιστή του. Επιλέξτε την κατάλληλη από τη μεγάλη συλλογή των Public. 

jenny.gr

 

 

1 τετράδιο, 2 μολύβια, άλλο τετράδιο για αντιγραφή, είδη ζωγραφικής κτλ κτλ Πώς θα βρείτε εύκολα και γρήγορα όλα όσα ζητάει η σχολική σας λίστα; Για να ξεμπερδέψετε χωρίς κόπο και χρόνο μπείτε στο public.gr, όπου θα σας υποδεχτεί το Wizard. Εκεί μέσα σε δύο μόλις βήματα θα σας εμφανίσει όλα όσα χρειάζεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχολείο και την τάξη για τα οποία ενδιαφέρεστε. Αν το σχολείο σας δεν βρίσκεται στο μενού του public.gr μπορείτε να ανεβάσετε τη λίστα σας και θα σας την ετοιμάσουν οι άνθρωποι του Public. Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε τη λίστα σας σε ένα κατάστημα και να σας τα ετοιμάσουν επιτόπου. Το μόνο που έμεινε είναι να σας ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά!

jenny.gr