UPDATE WHAT'S NEW

Γευστική συνεργασία της Βίκος με τη Mamatsita για την ανάδειξη της υγιεινής διατροφής


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2021

Γευστική συνεργασία της Βίκος με τη Mamatsita για την ανάδειξη της υγιεινής διατροφής
Γευστική συνεργασία της Βίκος με τη Mamatsita για την ανάδειξη της υγιεινής διατροφής

Η Βίκος ενώνει τις δυνάμεις της με την αγαπημένη food blogger Mamatsita ή κατά κόσμον Γωγώ Παπαδιονυσίου, για να αναδείξουν από κοινού την αξία της ποιοτικής και ισορροπημένης διατροφής, αλλά και τον «πλούτο» της ελληνικής γης! Μέσα από μία σειρά βίντεο που θα προβληθούν στο διαδίκτυο, η Mamatsita , με τις μαμαδίστικες συνταγές και τα tips της , έρχεται να μας υπενθυμίσει, πώς στο «κυνήγι» της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, τα εποχιακά υλικά - φρούτα και λαχανικά - πρέπει να είναι η προτεραιότητα μας! Ζούμε σε τόπο ευλογημένο, πλούσιο σε ό,τι χρειαζόμαστε για ένα υγιεινό καθημερινό διατροφικό πρόγραμμα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
Κοινός στόχος των δύο πλευρών, είναι να αναδείξουν τους γευστικούς και διατροφικούς θησαυρούς που κρύβει η ελληνική γη και πώς μπορούν να ωφελήσουν την υγεία μας, «περνώντας» από την κουζίνα. Εκτός από νόστιμες συνταγές με «πρωταγωνιστές» τα εποχικά κι ελληνικά προϊόντα, η Mamatsita , θα αποκαλύπτει, επίσης, και χρήσιμα tips κατά της σπατάλης του φαγητού - foodwaste.
Το θέμα της ποιότητας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για τη Βίκος καθώς διαχρονικά υιοθετεί τα πλέον αυστηρά κριτήρια σε όλα τα στάδια λειτουργίας της, από την πρώτη ύλη, την εμφιάλωση, μέχρι και την διάθεση προϊόντων στον τελικό καταναλωτή. Γιατί «είμαστε ό,τι τρώμε» και αυτό δεν μπορεί παρά να συνιστά ύψιστης σημαντικότητας οδηγό για την ιστορική εταιρεία της Ηπείρου.
Ξεκινάμε στις 23 Σεπτεμβρίου με το πρώτο βίντεο της Mamatsita powered by Βίκος