UPDATE WHAT'S NEW

Έρχεται το Χριστουγεννιάτικο online Masterclass από τη ΓΙΩΤΗΣ και τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη


11 Νοεμβρίου 2021

Έρχεται το Χριστουγεννιάτικο online Masterclass από τη ΓΙΩΤΗΣ και τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη

Το «Ζαχαροπλάθουμε & Μαθαίνουμε μαζί» της ΓΙΩΤΗΣ που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για 3η φορά …μυρίζει Χριστούγεννα! Ο αγαπημένος Μasterchef Σταύρος Βαρθαλίτης, αυτή τη φορά, θα μας μυήσει σε απολαυστικές, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, με πρωταγωνιστή τη Σοκολάτα!

Στο διαδικτυακό Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» θα μάθουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για να εντυπωσιάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα, με μια μαγική black forest και έναν λαχταριστό κορμό, με την πλούσια και βελούδινη γεύση της σοκολάτας να κυριαρχεί και να ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους!

Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε μέρος κι εσείς στη μοναδική αυτή ζαχαροπλαστική εμπειρία, μπείτε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», από 08/11 έως 21/11, για να διεκδικήσετε μία θέση στο διαδικτυακό Μasterclass. Δεκαπέντε τυχεροί ή τυχερές που θα προκύψουν μέσα από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες συνταγές, με την καθοδήγηση του αγαπημένου Masterchef και σύμμαχο επιτυχίας τα εξαιρετικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. Επιπλέον, στη 2η φάση του διαγωνισμού, ο καλύτερος της… τάξης θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ως έπαθλο μια κουζινομηχανή! Σε κάθε περίπτωση, όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή, ακόμη και αν δεν σταθούν τυχεροί για να συμμετάσχουν στο Masterclass, μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε & Μαθαίνουμε Μαζί» και τους Όρους Συμμετοχής, στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.

Καλή επιτυχία!