UPDATE WHAT'S NEW

Νέα ΑRISTON, Soft Μαργαρίνη με 60% λιπαρά: Η απολαυστική συνταγή για υγιεινή διατροφή και πλούσια γεύση


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2024

Νέα  ΑRISTON, Soft Μαργαρίνη με 60% λιπαρά: Η απολαυστική συνταγή για υγιεινή διατροφή και πλούσια γεύση
Unsplash
ARISTON, Soft Μαργαρίνη με 60% λιπαρά. 500g

Μια εκλεκτή μαργαρίνη, που συνδυάζει υπέροχη γεύση, φρέσκο άρωμα, αγνές -πιστοποιημένες πρώτες ύλες και την παράδοση μας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας μαγειρικών και επιτραπέζιων προϊόντων.

Για 120 χρόνια, η εταιρεία παράγει προϊόντα ασυναγώνιστης ποιότητας και αυθεντικής γεύσης και η νέα μας μαργαρίνη ΑRISTON,΄Soft με 60% λιπαρά, δεν αποτελεί εξαίρεση. Η παράδοση μας στην καινοτομία και την υψηλή ποιότητα, αντανακλάται σε κάθε κουταλιά.

Η νέα μας Μαργαρίνη Soft, διακρίνεται για την εξαιρετική της γεύση, προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η απαλή της υφή, την κάνει ιδανική για μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Η φρεσκάδα, η γεύση και το υπέροχο άρωμά της αναδεικνύονται με ένταση μετά το ψήσιμο ,ενώ το άρωμα διακρίνεται ήπιο με απλή επάλειψη σε μια φέτα ψωμί.

Αγνές – Πιστοποιημένες Πρώτες Ύλες

Στην προσπάθεια να προσφέρει άριστες και υγιεινές επιλογές, η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνον αγνές και πάντα πιστοποιημένες πρώτες ύλες στην παραγωγή όλων των προϊόντων, όπως και της νέας μαργαρίνης ARISTON, Soft με 60%. λιπαρά. Επιλεγμένα φυτικά έλαια και υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνες Α,D και Ε, δημιουργούν ένα προϊόν γευστικό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, με χαμηλή θερμιδική αξία.

Η ARISTON, SOFT Μαργαρίνη 60%, διατίθεται σε πρακτική συσκευασία των 500 γραμμαρίων, αποτελώντας την οικονομική λύση σε κάθε παρασκευή μαγειρικής η ζαχαροπλαστικής, αλλά και σαν γευστικό αναπλήρωμα, για όποιον ακολουθεί vegan ή διατροφή με λιγότερες θερμίδες. Απολαύστε τη γεύση και τα οφέλη της υγιεινής διατροφής, χωρίς να περιορίσετε την απόλαυση.

Jenny.Gr

Η νέα Μαργαρίνη ARISTON, Soft με 60% λιπαρά, με σήμα τον εύζωνα και εικονοποιημένο το 10 στα χέρια του, είναι ελληνικής παραγωγής και διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Απολαύστε την κάθε στιγμή της και ανακαλύψτε μια νέα εποχή φρεσκάδας και ευγενών αρωμάτων στην κουζίνα σας!