VIDEO

Το tribute του Elton John για τον George Michael


30 Δεκεμβρίου 2016

20091107-zaf-a160-013.jpg

Χθες ήταν σειρά του Elton John, ο οποίος επέλεξε να ανοίξει το show του στο Las Vegas με το κομμάτι “Don’t Let the Sun Go Down on Me”, το οποίο οι δυο τους είχαν ερμηνεύσει μαζί το 1990.

 

 

Καθόλη τη διάρκεια του κομματιού, το video wall έπαιζε μια τεράστια φωτογραφία του George Michael ενώ σε κάποια στιγμή, ο Sir της μουσικής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, λέγοντας «Ο George ήταν εδώ για να το τραγουδήσει μαζί μου».

 

 

Ο John συνέχισε, λέγοντας πως «Την ημέρα των Χριστουγέννων, ο George Michael έφυγε από τη ζωή και πρόκειται για μια από τις πιο άσχημες στιγμές της καριέρας μου, καθώς τον γνώριζα σχεδόν από όταν ξεκίνησαν οι Wham! Και είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω πολύ καλά, να τραγουδήσω μαζί του, να ηχογραφήσω μαζί του. Ήταν από τις πιο τραγικές ειδήσεις καθώς υποτίθεται ότι βρισκόταν σε ανοδική πορεία ως προς την υγεία του».

 

 

Ακόμη, ο γνωστός καλλιτέχνης δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και μέσω Instagram, με την ανάρτησή του να λέει «Είμαι σε βαθύ σοκ. Έχασα έναν αγαπημένο φίλο – τον πιο ευγενική και γενναιόδωρη ψυχή, έναν υπέροχο καλλιτέχνη. Η καρδιά μου είναι με την οικογένειά του, με τους φίλους και όλους τους fans του».