VIDEO

Οι μαμάδες των 80's εναντίων των μαμάδων του 2018: Το Χριστουγεννιάτικο video με το οποίο ταυτιστήκαμε


The Jennettes

26 Δεκεμβρίου 2018

mom2.png

Τα Χριστούγεννα πλέον πέρασαν, αλλά οι εορταστική περίοδος καλά κρατεί. Δύο μαμάδες vloggers δημιούργησαν ένα ξεκαρδιστικό video, με το οποίο μπορεί κάθε μαμά να ταυτιστεί, το οποίο επισημαίνει τις διαφορές μεταξύ μιας μαμάς του 1988 και μιας μαμάς του 2018. Το video ξεκινάει με την μαμά του 2018 (που την κάνει η Tiffany Jenkins) η οποία φτιάχνει και ψήνει μόνη της μπισκότα, ενώ η μαμά του 1988 (την οποία κάνει η Meredith Masony) προσφέρει μια σειρά από έτοιμα, συσκευασμένα προϊόντα και eggnog.

Στη συνέχεια, η μαμά του 2018 που έχει τρέλα με το Pinterest, ψάχνει στο Youtube για τον τέλειο τρόπο να τυλίξει δώρα, ενώ η μαμά του 1988 τα πετάει σε σακούλες και νιώθει ευλογημένη που θα έχει τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο.

Οι δύο vloggers συγκρίνουν επίσης τις Χριστουγεννιάτικες λίστες για να δείξουν τις διαφορές στις προσδοκίες των παιδιών. Η λίστα του 2018 συμπεριλαμβάνει ένα Nintendo Switch, ένα τραμπολίνο, ένα ζευγάρι Air Jordans και μια εκδρομή στα νησιά Galapagos. Kαι, παρόλο που η λίστα του 1988 περιλαμβάνει επίσης ένα Nintendo, η μαμά λέει ότι το παιδί της θα λάβει κάλτσες και εσώρουχα όπως όλοι, και θα πει και ένα τραγούδι.

Δείτε επίσης: Τα 15 Χριστουγεννιάτικα δέντρα με τους πιο ευφυείς δημιουργούς