Η Viola Davis εξηγεί στον Jimmy Kimmel τι είναι η εμμηνόπαυση και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό

The Jennettes
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019
viola.jpg

Ο Jimmy Kimmel έκανε μια καταπληκτική επιλογή, ή ένα τεράστιο λάθος, και κάλεσε την Viola Davis (How To Get Away With Murder) στην εκπομπή του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποφάσισε να της εκφράσει και μια ειλικρινή του απορία σχετικά με το γυναικείο σώμα.

Η ηθοποιός ξεκίνησε να μιλάει με τον παρουσιαστή για μαγνητικές τομογραφίες , όταν εκείνος της είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για το γυναικείο σώμα.

-Δεν είσαι ο μόνος. Όταν μιλάμε για οτιδήποτε σχετικά με στήθος ή εμμηνόπαυση, οι άντρες απλώς πεθαίνουν.

-Ξέρω ότι θα ακουστεί ηλίθια η ερώτηση, αλλά τι είναι η εμμηνόπαυση;

Η ερώτηση ακολουθείται από τα 10 ίσως πιο άβολα δευτερόλεπτα της ζωής του Jimmy Kimmel, κατά τη διάρκεια των οποίων η Viola Davis τον κοιτάει. Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, η Davis έχει κοιτάξει τον Jimmy Kimmel με παγωμάρα, απορία, συνοφρύωση, χαμόγελο, και λίγη ακόμα απορία, μέχρι που τελικά του απαντάει:

-Ξέρεις τι; Η εμμηνόπαυση είναι η κόλαση, Jimmy. Η εμμηνόπαυση είναι μια σκοτεινή τρύπα, αυτό είναι, κι εδώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Οπότε είτε θα αγαπάω το σύζυγό μου σήμερα, είτε θα τον σκοτώσω σήμερα.

Στη συνέχεια η ηθοποιός περιγράφει ένα περιστατικό στο οποίο ο σύζυγός της ανησύχησε για εκείνη, όταν της έδωσε ένα μπολ για να το βάλει στο νεροχύτη και λίγο αργότερα το βρήκε στην κατάψυξη.

Η συζήτηση για την εμμηνόπαυση ξεκινάει στο 1:45 του βίντεο και είναι πραγματικά απολαυστική.

Δείτε ακόμη: Το κόμικ που αποτυπώνει το πώς αλλάζουν οι προσδοκίες μας όσο μεγαλώνουμε