VIDEO

Tο επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ για την εξαφάνιση της μικρής Madeleine McCann


The Jennettes

14 Μαρτίου 2019

madeleine_mccann1.jpg

Οι ιστορίες με εξαφανισμένα παιδιά είναι πράγματι από τις πιο ανατριχιαστικές. Μια τέτοια ιστορία που συγκλόνισε ήταν η ιστορία της 3χρονης Madeleine McCann η οποία εξαφανίστηκε πολύ παράξενα το 2007 στην Praia da Luz της Πορτογαλίας. Τα διεθνή μέσα δεν έχουν σταματήσει να γράφουν από τότε για το συμβάν και οι γονείς της Madeleine McCann ακόμη αναζητούν να μάθουν την αλήθεια – αν το παιδί τους είναι ζωντανό και που βρίσκεται.

Αυτή η συγκλονιστική ιστορία έγινε η αιτία το Netflix να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για να αναδείξει όλες τις πτυχές αυτού του μυστηρίου με τίτλο «The Disappearance of Madeleine McCann».

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του ντοκιμαντέρ, η παραγωγή δεχόταν αντιδράσεις καθώς οι γονείς της εξαφανισμένης Madeleine McCann δεν ήθελαν να πάρουν μέρος αλλά ούτε να δημοσιευτεί το ντοκιμαντέρ. Εκπρόσωπος της οικογένειας McCann δήλωσε στον Guardian: «Η Kate, ο Gerry και η οικογένεια προσεγγίστηκαν πριν λίγους μήνες για να συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ. Η Kate και ο Gerry δεν ζήτησαν να γίνει κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνουν πώς θα βοηθήσει πρακτικά στην αναζήτηση της Maddie, έτσι δεν θέλουν να εμπλακούν».

Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από 8 επεισόδια και βασίζεται κυρίως σε συνεντεύξεις αστυνομικών.

Δείτε το επίσημο trailer: