VIDEO

Το Roland Garros τίμησε τον Στέφανο Τσιτσιπά με ένα βίντεο αφιέρωμα


The Jennettes

1 Ιουνίου 2019

20190526_zaa_n230_193.jpg

Mια ιδιαίτερη τιμή έλαβε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς οι διοργανωτές του Roland-Garros ετοίμασαν ένα βίντεο - αφιέρωμα σε αυτόν και παρουσίασαν στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Youtube. Το βίντεο έχει τίτλο «Il était une 1ère fois à Roland-Garros – Stéfanos Tsitsipás / Roland-Garros 2019», δηλαδή «Ήταν η πρώτη του φορά στο Roland-Garros – Στέφανος Τσιτσιπάς / Roland-Garros 2019» και σε αυτό, ο Έλληνας τενίστας μιλάει για τη ζωή του, για το τένις και το Roland-Garros και για τον Roger Federer, ενώ δηλώσεις κάνει και ο Patrick Mouratoglou.

Το Γαλλικό Οpen τίμησε τον αθλητή-φαινόμενο με ένα βίντεο διάρκειας περίπου 2 λεπτών, στο οποίο ο ίδιος λέει -μεταξύ άλλων- ότι παίζει τένις από 6 ετών, πως η ζωή του γυρίζει γύρω από το τένις, ενώ αναφέρεται στους γονείς τους και στην ιστορική του νίκη επί του ειδώλου του, Roger Federer. Μιλάει ακόμη για τα ταξίδια και την αγάπη του να τραβάει βίντεο.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε χθες, λίγες ώρες πριν ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνιστεί με τον Σέρβο Φίλιπ Κραίνοβιτς, νούμερο 60 στην παγκόσμια κατάταξη.

Δείτε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: 12 φωτογραφίες από τη ζωή του