Η China Airlines έκανε την πιο περίεργη ταξιδιωτική διαφήμιση που έχουμε δει

The Jennettes
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
travel.png

Η τελευταία διαφήμιση της China Airlines έχει λάβει πολύ μεγάλη προσοχή, εξαιτίας της πρωτοτυπίας και της αντισυμβατικής της προσέγγισης. Ενώ οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες εστιάζουν στις θετικές πλευρές των ταξιδιών, είτε αυτές σχετίζονται με τις όμορφες εμπειρίες που αποκτά κανείς ταξιδεύοντας, είτε στο πόσο ευχάριστο είναι το να πετάει κανείς με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.

Αντιθέτως, η China Airlines αποφάσισε να ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, στην οποία χρησιμοποιεί το hashtag #WhatTravelBringsYou. Η καινούρια διαφήμιση δείχνει την άλλη όψη του ταξιδιού: ανάμεσα στα άλλα αναμνηστικά, φαίνεται επίσης ένα σπασμένο πόδι από το snowboard στα ski resorts της Ιαπωνίας, μια αύξηση βάρους από το φαγητό στην Ταϋλάνδη, ένας απρογραμμάτιστος γάμος από το Las Vegas και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη από τη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

Δεν είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η διαφήμιση θα κάνει πιο ελκυστική την εταιρεία στα μάτια των πελατών, πάντως σίγουρα έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή στο όνομά της και να κάνει viral τη διαφήμισή της.

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες του 2018