VIDEO

«Paperman»: To βίντεο που θα μας κάνει να υποδεχθούμε το 2020 με πολλή αγάπη


Εύα Καραμπάτσου

31 Δεκεμβρίου 2019

«Paperman»: To βίντεο που θα μας κάνει να υποδεχθούμε το 2020 με πολλή αγάπη

Νέα χρόνια, νέοι στόχοι και πολλή αγάπη! Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας, όσα εμπόδια κι αν υπάρξουν στον δρόμο μας, όπως έκανε και ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο. Οι στόχοι που θέτουμε είναι για να τους εκπληρώνουμε και πρέπει να προσπαθούμε πολύ, όσο χρόνο κι αν μας πάρει.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μία αμερικάνικη ασπρόμαυρη μικρού μήκους ταινία που μιλά για τη ρομαντική ιστορία ανάμεσα στον George και τη Meg. Η συγκεκριμένη animated ταινία έχει βραβευτεί, μάλιστα, με Όσκαρ ως το "Best Animated Short Film", ενώ είναι παραγωγή της Walt Disney.

O George στέκεται σε μια πλατφόρμα αμαξοστοιχίας τη δεκαετία του 1940 στη Νέα Υόρκη, κρατώντας έναn φάκελο, όταν χτυπιέται από ένα χαρτί που πετάει. Το χαρτί αναζητά μια νέα γυναίκα, η Meg, που τον έχασε σε μια ριπή ανέμου από ένα διερχόμενο τρένο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον George, όταν ο άνεμος από ένα άλλο τρένο απομακρύνει ένα από τα χαρτιά από το φάκελο του και χτυπάει στο πρόσωπο της Meg, αφήνοντας στο χαρτί ένα σημάδι από κόκκινο κραγιόν. Ο George ενθουσιασμένος από την ομορφιά της Meg χάνει το τρένο.

Μετά από πολύ κόπο ο George φτάνει στη δουλειά και προς έκπληξή του στο απέναντι κτίριο βρίσκεται η Meg. Αφού αδυνατούσε να της τραβήξει την προσοχή, αποφάσισε να σχηματίσει χάρτινα αεροπλανάκια. Μετά από τις απέλπιδες προσπάθειες του, όμως, να επικοινωνήσει με τη Meg, αποφασίζει να της πετάξει και το χαρτί με το κραγιόν. Και πάλι καμία επιτυχία.

Δείτε τη συνέχεια στο παρακάτω εξαιρετικό βίντεο: