VIDEO

Ο έρωτας στην εποχή του κορωνοϊού... έρχεται με drone


The Jennettes

6 Απριλίου 2020

Ο έρωτας στην εποχή του κορωνοϊού... έρχεται με drone

Ο κορωνοϊός μπορεί να έχει βάλει σε lockdown το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, ωστόσο, το φλερτ και ο έρωτας δεν σταματούν.

Ο φωτογράφος Jeremy Cohen κατάφερε να φλερτάρει το κορίτσι που του άρεσε από... μακριά ενώ κι εκείνη είπε το μεγάλο «ναι», με την ιστορία τους να γίνεται viral. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος είδε τη νεαρή Torri να χορεύει στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου έμενε στο Μπρούκλιν. Ο 28χρονος γοητεύτηκε και ήθελε να την γνωρίσει αλλά ήταν μακριά. Εκείνος τη χαιρέτησε και εκείνη ανταπέδωσε τον χαιρετισμό.

Τότε, ο νεαρός αποφάσισε να «σηκώσει» drone για τα μάτια της όμορφης κοπέλας και να της στείλει με αυτό τον τρόπο το τηλέφωνο του. Έγραψε σε ένα χαρτάκι το νούμερο του και το drone πέταξε κοντά στην κοπέλα, η οποία πήρε το νούμερο του και λίγο αργότερα του έστειλε μήνυμα. Οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε και αποφάσισαν να προχωρήσουν στο πρώτο τους ραντεβού. Ωστόσο, από τη στιγμή που όλα είναι κλειστά και οι δυο τους πρέπει να έχουν αποστάσεις απόφάσισαν να... πάνε σπίτια τους. Εκείνος, έβαλε να φάει στο μπαλκόνι του και εκείνη στην ταράτσα της ενώ μιλούσαν από τα κινητά τους. Εκείνος, μάλιστα, κάποια στιγμή της φώναξε: «είσαι πολύ όμορφη», με τη νεαρή να του χαμογελάει αλλά από μακριά.

Αυτό όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για το ζευγάρι και αποφάσισαν να συναντηθούν και να πάνε μία βόλτα στο Μπρούκλιν. Τότε, ο Jeremy πήρε ένα μπουκέτο λουλούδια και μπήκε μέσα σε μία φουσκωτή μπάλα από πλαστικό που θα τους κρατούσε μακριά και προστατευμένους από τον κορονοϊό. Οι δυο τους περπάτησαν, συζήτησαν, γέλασαν, «ακούμπησαν» ο ένας τον άλλον και έβγαλαν τις απαιτούμενες selfies πριν γυρίσουν στα σπίτια τους.

Δείτε όλο το ρομαντικό σκηνικό συγκεντρωμένο σ’ ένα video: