VIDEO

Anthony Mmesoma Madu: Ο 11χρονος από τη Νιγηρία που χορεύει μπαλέτο ξυπόλυτος στη βροχή


The Jennettes

13 Ιουλίου 2020

Anthony Mmesoma Madu: Ο 11χρονος από τη Νιγηρία που χορεύει μπαλέτο ξυπόλυτος στη βροχή

Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το βίντεο του 11χρονου  Anthony Mmesoma Madu, που χορεύει μπαλέτο ξυπόλητος στη βροχή.

«Εκεί όπου ζω δεν υπάρχουν άντρες χορευτές μπαλέτου σαν εμένα. Όταν ο κόσμος βλέπει μπαλέτο, σκέφτεται πως είναι μόνο για κορίτσια, δεν γνωρίζουν πως δεν είναι μόνο για κορίτσια. Όταν χορεύω, θέλω να ξέρουν πως υπάρχει άντρας χορευτής μπαλέτου», λέει ο 11χρονος.

«Κάνω μπαλέτο επειδή λατρεύω τον χορό. Το συναίσθημα που με κατακλύζει είναι σαν να ονειρεύομαι», προσθέτει. Μόλις έμαθε ότι έχει γίνει διάσημος στα social media χάρηκε «πάρα, πάρα πολύ». «Θαυμάζω πολύ τον δάσκαλό μου που με διδάσκει. Όταν χορεύει, νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, σαν να χορεύω εγώ», λέει ο Anthony.

https://instagram.com/p/CBKcN3QAurG/

Ο Anthony είναι ένας από τους δώδεκα μαθητές της Leap of Dance Academy, στο Λάγος της Νιγηρίας. Η σχολή χορού ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 από τον Daniel Ajala Owoseni, που είναι αυτοδίδακτος και μάθαινε μπαλέτο δωρεάν σε παιδιά χωρίς να έχει δικό του χώρο. Η μητέρα του Anthony λέει πως δεν είχε ιδέα πως ο γιος της ήθελε να γίνει χορευτής. «Δεν μου το είπε ποτέ αλλά το παρατήρησα σε εκείνον, όταν τέντωνε τα πόδια ή τα χέρια του. Σκέφτηκα, "τι ανοησίες είναι αυτές;". Κάθε φορά που χορεύει, νιώθω χαρούμενη που τον βλέπω. Αυτός είναι ο γιος μου, δεν το πιστεύω!», λέει γελώντας.