VIDEO

Η πιο πρωτότυπη υποβρύχια πρόταση γάμου συνέβη στην Αλόννησο


The Jennettes

6 Αυγούστου 2020

Η πιο πρωτότυπη υποβρύχια πρόταση γάμου συνέβη στην Αλόννησο

Η Αλόννησος είναι ένα από τα νησιά που μαγεύουν φέτος, όχι μόνο επειδή εδώ και λίγες ημέρες άρχισε να λειτουργεί το πρώτο Υποβρύχιο Μουσείο της Ελλάδας, αλλά και γιατί στον υπέροχο προορισμό των Σποράδων έγινε πρόσφατα η πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου μέσα στον... βυθό!

Η υποβρύχια πρόταση έγινε το Σάββατο 1η Αυγούστου σε ένα σκηνικό που θύμιζε εικόνα από παραμύθι. Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου, κυρία Μαρία Αγάλλου πρότεινε και στη συνέχεια, οργάνωσε σε συνεννόηση με το καταδυτικό κέντρο Alonissos Triton Dive Center την πρωτότυπη ιδέα που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το ζευγάρι, τον Βαγγέλη και την Αφροδίτη.

Η μέλλουσα νύφη, που φυσικά είπε το "ναι", φόρεσε το δαχτυλίδι σε βάθος τριών μέτρων κάτω από το νερό ενώ τη μοναδική στιγμή αποθανάτισε η Πρόεδρος της Επιτροπής. Ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης δήλωσε ότι η «Αλόννησος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και δικαίως ως οικολογικός παράδεισος της Ελλάδας. Εμείς ως δημοτική αρχή φιλοδοξούμε να τον καταστήσουμε «οικολογικό αλλά και καταδυτικό παράδεισο της Ελλάδας».

Η υπέροχη ιδέα φυσικά, θα δώσει έμπνευση και σε άλλα ζευγάρια, που θέλουν να πρωτοτυπήσουν εκείνη την ημέρα που καταγράφεται ως μία από τις ωραιότερες της ζωής τους.