VIDEO

#DearMe: Εσείς, τι συμβουλή θα δίνατε στον νεότερο εαυτό σας;


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2020

#DearMe: Εσείς, τι συμβουλή θα δίνατε στον νεότερο εαυτό σας;

Εάν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, τι είδους συμβουλή θα δίνατε στον νεανικό σας εαυτό; Θα μετανιώνατε για λάθη που κάνατε και σας επηρέασαν, θα δίνατε περισσότερες ευκαιρίες στους ανθρώπους, θα τολμούσατε περισσότερο; Όλα ξεκινούν με δύο λέξεις... #DearMe!

Σχεδόν καθημερινά, οι προκλήσεις με τον εαυτό μας είναι διαρκείς κι έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τη σύγκρουσή μας μαζί του με αποτέλεσμα να καθυστερούμε την αποδοχή της εικόνας και του ποιοι είμαστε πραγματικά. Πριν κάποια χρόνια, το YouTube δημιούργησε μια καμπάνια με σκοπό να παροτρύνει κάθε γυναίκα να μοιραστεί με το κοινό τις συμβουλές που θα έδινε στον νεότερο εαυτό της, με τίτλο #DearMe, με αφορμή την ημέρα που είναι αφιερωμένη στο γυναικείο φύλο.

Ωστόσο, το παρακάτω video είναι διαχρονικό και εμπνέει όλες τις νεαρές κοπέλες που ζουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα και φοβίες που σχετίζονται με τον εαυτό τους. "Έφηβοι από όλο τον κόσμο γνωρίζουν ότι το να μεγαλώνεις είναι σκληρό. Αλλά με πόση σοφία θα συμβουλευόσουν τώρα εάν μπορούσες τον εαυτό σου όταν ήταν πιο νέος; Δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω αλλά μπορείς να μοιραστείς με τον εαυτό σου και τον κόσμο, τη συμβουλή που σου έρχεται στο μυαλό. Όλα αρχίζουν με δύο λέξεις. Αγαπητέ εαυτέ".

Οι γυναίκες που μιλούν παρακάτω, δίνουν ουσιαστικά συμβουλές στις νεότερες γυναίκες μέσα από τον ίδιο τους τον εαυτό. "Μην στεναχωριέστε τόσο πολύ εάν δεν σας συμπαθούν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Σταματήστε να προσπαθείτε να γίνετε κάτι που δεν είστε. Ενισχύστε ό,τι σας κάνει μοναδικό, έχετε περισσότερα προσόντα από όσα πιστεύετε".

Στο βίντεο που ακολουθεί, συγκεντρώνονται οι συμβουλές κάποιων δυναμικών και ανεξάρτητων γυναικών από όλες τις γωνιές του πλανήτη που στόχο έχουν να επηρεάσουν προς μια θετική αλλαγή τον νεανικό εαυτό κάθε ατόμου που διανύει τη συγκεκριμένη φάση στη ζωή του. Εάν σταθούμε απέναντι από έναν καθρέφτη, σίγουρα όλοι έχουμε κάτι να ψιθυρίσουμε στον παρελθοντικό εαυτό μας, στα μάτια που μας καρφώνουν μέσω της αντανάκλασης αλλά και στο μελλοντικό μας εγώ.

Εσείς, τι συμβουλή θα δίνατε στον νεανικό σας εαυτό;