VIDEO

Τυφλό χάσκι πηδάει για πρώτη φορά από παγκάκι με τη βοήθεια του αδερφού του στο πιο τρυφερό video


The Jennettes

4 Δεκεμβρίου 2020

Τυφλό χάσκι πηδάει για πρώτη φορά από παγκάκι με τη βοήθεια του αδερφού του στο πιο τρυφερό video

O Da Bao και ο μικρότερος αδερφός του, Ju Bao έχουν αναπτύξει ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ τους και αυτό είναι κάτι που φαίνεται έντονα από το παρακάτω video. Τα δύο αδέλφια από την Κίνα μοιράστηκαν μια συγκινητική σκηνή, η οποία έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και μοιράζει χαρά και αισιοδοξία σε μια εποχή σαν κι αυτή.

Ο Da Bao, του οποίου το όνομα μεταφράζεται ως "μεγάλος θησαυρός", γεννήθηκε χωρίς οφθαλμικούς βολβούς με αποτέλεσμα να έχει μάθει να ζει χωρίς την όρασή του. Ωστόσο, ο αδερφός του, Ju Bao, γνωστός και ως ένας "τεράστιος θησαυρός", είναι κοντά του κάθε στιγμή, έτοιμος να τον βοηθήσει και να βελτιώσει την καθημερινότητά του. Η σκηνή που καταγράφεται στο παρακάτω video, είναι ιδιαίτερα τρυφερή και έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού, αφού βλέπουμε τον Ju να ενθαρρύνει τον αδερφό του να πηδήξει για πρώτη φορά από το παγκάκι παρά τον φόβο του να το επιχειρήσει. Και τελικά, τα καταφέρνει χάρη στη δύναμη της παρότρυνσης, και φυσικά της αγάπης!

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους, Mr Chen, τα δύο αδέρφια είναι πέντε ετών και έχουν μια πολύ δυνατή σχέση μεταξύ τους. "Ο Da Bao λατρεύει να αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους, αλλά εξαιτίας της απώλειας της όρασής του, φοβάται αρκετά τους αγνώστους. Από την άλλη, ο Ju Bao έχει έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης και έχει μάθει να προστατεύει τον Da από τότε που ήταν κουτάβια", όπως δηλώνει ο Mr Chen.

Δείτε το συγκινητικό video:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr