VIDEO

"Love is a gift": Το συγκινητικό short film που αξίζει να δούμε όλοι αυτά τα Χριστούγεννα


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2020

"Love is a gift": Το συγκινητικό short film που αξίζει να δούμε όλοι αυτά τα Χριστούγεννα

Τα φετινά Χριστούγεννα, η αγάπη έχει τον κύριο λόγο και είναι ίσως, η κινητήρια δύναμη για να μας κρατήσει μακριά από τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα προκειμένου να μείνουν ασφαλή. Η κοινωνική αποστασιοποίηση της εποχής εξαιτίας της πανδημίας, επανέφερε αυτές τις μέρες, στη μνήμη μας ίσως, το πιο συγκινητικό video που έχει δημιουργηθεί ποτέ και αποδεικνύει πως οι στιγμές με τους κοντινούς μας ανθρώπους είναι το πιο αληθινό δώρο, το οποίο συχνά θεωρούμε ως δεδομένο... μέχρι τη στιγμή που παύει να είναι.

Μέχρι τη στιγμή που όλα ανατρέπονται και στο τέλος, η μοναξιά έρχεται να επαληθεύσει πως η αγάπη είναι το κυρίαρχο συστατικό που τροφοδοτεί καθημερινά τον κόσμο. Το παρακάτω short film κόστισε μόλις 50 λίρες καθώς ο Βρετανός σκηνοθέτης, Phil Beastall θέλησε να εναντιωθεί στις μεγάλες εταιρείες το 2014, και στα video που δημιουργούνται από ακριβές παραγωγές. 

Μπορεί η παρακάτω ιστορία να έχει διαφορετική πλοκή από το σενάριο που συνθέτει πια τη νέα κανονικότητα και την πραγματικότητά που όλοι ζούμε, αλλά εστιάζει στην απώλεια, την απόσταση και τη ζεστασιά της ψυχής που γεννιέται μόνο μέσα από την αγάπη και το άγγιγμα. Το video εστιάζει στην ιστορία ενός άνδρα, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Chris Ilston, ο οποίος μετρά τις ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, όπου κάθε χρόνο τέτοια μέρα, ανοίγει ένα κουτί που περιέχει ένα κασετόφωνο για να ακούσει το τελευταίο ετήσιο μήνυμα της μητέρας του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Τα Χριστούγεννα δεν χρειάζεται να είναι πολυτελή και φανταχτερά για να ξεχωρίσουν και να εντυπωθούν στη μνήμη. Αρκεί να έχεις το προνόμιο να τα περνάς κοντά στην οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, και ίσως η πανδημία ήταν το καλύτερο μάθημα για να εμπεδώσουμε πως τελικά η αγάπη είναι το μοναδικό δώρο που χρειαζόμαστε αυτά τα διαφορετικά και τόσο ιδιαίτερα Χριστούγεννα. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr