VIDEO

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Συγκλονιστική έρευνα για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα παιδιά στο διαδίκτυο


The Jennettes

11 Φεβρουαρίου 2021

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Συγκλονιστική έρευνα για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα παιδιά στο διαδίκτυο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσίευσε χθες στα κοινωνικά μέσα ένα βίντεο για την έρευνα που έκανε, με σκοπό να παρουσιάσει από πρώτο χέρι τους κινδύνους με τους οποίους μπορεί να βρεθούν αντιμέτωπα τα παιδιά στο χώρο του διαδικτύου.

Η έρευνα όπως αναφέρεται, πραγματοποιήθηκε σε γνωστή κοινωνική πλατφόρμα βιντεοκλήσεων και τα αποτελέσματα της είναι σοκαριστικά. Μια εργαζόμενη από το «Χαμόγελο του Παιδιού», παριστάνοντας την 16χρονη, μπήκε σε μια δημοφιλή πλατφόρμα που χρησιμοποιούν τα παιδιά και συνομίλησε με τυχαίους χρήστες της. «Σκοπός μας είναι να διαπιστώσουμε τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα παιδιά», δήλωσε το «Χαμόγελο».

Στο βίντεο παρουσιάζονται οι συνομιλίες με αλλοιωμένη φωνή, ενώ φαίνεται να περιλαμβάνει χρήστες από όλες τις ηλικίες. Οι συνομιλίες αφορούν απειλές για βιντεοσκόπηση ροζ βίντεο και δημοσίευση του στο διαδίκτυο, σεξισμό και χλευασμό για την εξωτερική εμφάνιση, ενώ επίσης σοκαριστικό είναι πως η εργαζόμενη κατάφερε να «ψαρέψει» ένα πολύ νεαρό αγόρι για το πού ακριβώς μένει και την διεύθυνσή του.

«Ή θα βγάλεις κάτι παραπάνω ή θα ανέβει το βίντεο σου στο Instagram», δήλωσε ένας χρήστης, ενώ παρέμεινε αμετάκλητος στις απόψεις του, όταν η κοπέλα τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία και στην Δίωξη, επαναλαμβάνοντας ότι «θα το δείξει σε πολύ κόσμο και θα γελάνε».

Οι περισσότερες συνομιλίες αφορούν σεξουαλικό περιεχόμενο, με πρόστυχες ερωτήσεις, ενώ οι χρήστες δεν νοιάζονται για την μικρή και μη νόμιμη ηλικία της κοπέλας.

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο:

 Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr