VIDEO

Το viral κόλπο με το πορτοκάλι που δείχνει το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλες στην επιδερμίδα μας


Μάρθα Κουμπάνη

15 Φεβρουαρίου 2021

Το viral κόλπο με το πορτοκάλι που δείχνει το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλες στην επιδερμίδα μας

Η όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα είναι κάτι που θέλουμε όλες. Για αυτό και η καθεμία έχει τη δική της ρουτίνα περιποίησης και την εφαρμόζει περισσότερο ή λιγότερο ευλαβικά. Ο σωστός καθαρισμός είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα.

Υπάρχουν όμως λάθη που κάνουμε όλες, και με τα οποία άθελά μας επιβαρύνουμε την κατάσταση της επιδερμίδας μας. Ένα από αυτά αποκαλύπτει το κόλπο με το πορτοκάλι! Ένα μικρό video με ένα πορτοκάλι αποκαλύπτει το τραγικό λάθος που κάνουμε όταν ξεβαφόμαστε με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ.

Σε ημέρες με γεμάτο πρόγραμμα και πολλές υποχρεώσεις να τρέχουν, τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι ό,τι πρέπει για την φροντίδα της επιδερμίδας. Πολλοί είναι εκείνοι που τα κατηγορούν, ωστόσο φαίνεται πως πολλές είναι και οι γυναίκες που τα προτιμούν για την πρακτικότητα και την ευκολία στη χρήση τους.

Η επιδερμίδα έχει πόρους όπως και η εξωτερική επιφάνεια του φρούτου. Στο παρακάτω video μια γυναίκα απλώνει foundation στην επιφάνεια του πορτοκαλιού. Στη συνέχεια επιχειρεί να το αφαιρέσει με ένα μαντηλάκι.

Η εικόνα μιλά από μόνη της: ένα μόνο μαντήλι δεν αρκεί για να καθαρίσουν οι πόροι σε βάθος και το ίδιο συμβαίνει και με το δέρμα. Το περιττό μακιγιάζ και οι ρύποι εγκλωβίζονται στην επιδερμίδα. Οι πόροι φράζουν και αυτό οδηγεί σε breakouts.

Το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσετε όσα περισσότερα μαντηλάκια χρειάζεται μέχρι να μην μείνει κανένα ίχνος μακιγιάζ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits