WELL BEING

Ποια γεύση Strongbow είσαι;


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2019

Ποια γεύση Strongbow είσαι;

Όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας πράγματα και συνήθειες που μας φέρνουν χαρά και γεμίζουν την καθημερινότητά μας - είτε αυτά είναι η αγαπημένη μας μουσική, οι όμορφες στιγμές με φίλους, ένα νόστιμο φαγητό ή το αγαπημένο μας ποτό. Είναι αυτές οι μικρές στιγμές στη ζωή που συχνά παίρνουμε ως δεδομένες και τελικά είναι εκείνες που κάνουν τη ζωή μας πιο πλούσια.

Ειδικά όσον αφορά τις γεύσεις, θα γνωρίζετε πολύ καλά πως η γευστική απόλαυση μπορεί να αλλάξει άμεσα στη διάθεσή μας προς το καλύτερο. Γι' αυτό και το Strongbow, o νούμερο 1 μηλίτης στον κόσμο, μας έχει χαρίσει δύο εξίσου υπέροχες επιλογές για να διαλέξουμε: το Strongbow Gold Apple για την απόλυτη γεύση μήλου και το Strongbow Red Berries αν είστε λάτρεις του μήλου σε συνδυασμό με τα red berries. To Strongbow Gold Apple, ο χρυσαφένιος μηλίτης έχει γλυκιά, ισορροπημένη γεύση με νότες πράσινου μήλου, ενώ το Strongbow Red Berries με το κόκκινο χρώμα, έχει έντονες νότες ζουμερών κόκκινων φρούτων και επίγευση μήλου.

Κάντε το quiz και ανακαλύψτε ποια γεύση Strongbow σας ταιριάζει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.