WELL BEING

Ο τρόπος που υπογράφεις αποκαλύπτει 5 στοιχεία-κλειδιά του χαρακτήρα σου


JTeam

26 Αυγούστου 2022

Ο τρόπος που υπογράφεις αποκαλύπτει 5 στοιχεία-κλειδιά του χαρακτήρα σου
Υπογράφεις με ολόκληρο το ονοματεπώνυμο σου; Βάζεις τελεία στο τέλος; Τι μπορούν να δείξουν αυτά για την προσωπικότητα του;

Κάποια στιγμή στην ζωή μας όλοι χρειάζεται να βάλουμε κάπου... κάποτε, μια υπογραφή. Για ορισμένους είναι απλή απόφαση, για άλλους... εξασκούνται στην υπογραφή τους μέχρι να την τελειοποιήσουν και να είναι περήφανοι για αυτήν. Είτε το γνώριζες, είτε όχι, η γραφολογία, επιστήμη δηλαδή που αναλύει την γραφή του καθενός, μπορεί να αποκαλύψει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα σου, μόνο και μόνο μέσα από τη υπογραφή σου.

Υπογραμμίζεις την υπογραφή σου στο κάτω μέρος; Βάζεις τελεία; Βάζεις μόνο το αρχικό γράμμα; Υπογράφεις ολόκληρο το όνομα σου; Υπογράφεις πλαγιαστά; Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή και το κάθε τι μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου.

Jenny.Gr

Υπογραφή ολόκληρο το ονοματεπώνυμο σου

Σε περίπτωση που στην υπογραφή σου βάζεις ολόκληρο το όνομα και το επίθετο σου, σημαίνει ότι εστιάζεις πολύ στο τώρα και πως καταφέρνεις να κρατήσεις μια ιδανική ισορροπία μεταξύ της οικογένειας και της δίκης σου προσωπικής ζωής. Αν μάλιστα το πρώτο γράμμα του ονόματος σου είναι κεφάλαιο, τότε έχεις και αρκετή αυτοπεποίθηση η οποία είναι εμφανής. Αν όμως βάζεις κεφάλαιο και στο επίθετο σου, τότε σημαίνει ότι έχεις μια έντονη συναισθηματική σύνδεση με την οικογένεια σου.

Υπογραφή μόνο με το όνομα σου

Αν η υπογραφή σου έχει μόνο το όνομα σου σημαίνει ότι έχεις καλή αυτογνωσία και ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Σημαίνει επίσης ότι νιώθεις πιο ανεξάρτητος και το πιθανότερο είναι να βάζεις μπροστά την καριέρα σου και όχι τόσο την οικογένεια. Δυο ακόμη στοιχεία που αποκαλύπτονται είναι το γεγονός πως σε ενδιαφέρει πολύ για το πως θα εξελιχθεί η ζωή σου και το που βαδίζεις, όπως επίσης ότι σε ενδιαφέρει πολύ και η σωστή διαχείριση των χρημάτων σου.

Υπογραφή μόνο με τα αρχικά σου

Όταν η υπογραφή σου έχει ένα γράμμα μόνο, τότε αυτό αποκαλύπτει ότι είσαι ιδιαίτερα ιδιωτικός άνθρωπος και δεν σου αρέσει να εκτίθεσαι. Επίσης δείχνει και μια σιγουριά για τον εαυτό σου και την αυτοπεποίθηση σου, αν το γράμμα είναι κεφαλαίο.

Μια ακόμη σημείωση: Αν το επώνυμό σας έχει μια φορά προς τα κάτω, αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει κάποια αρνητικά συναισθήματα. Όπως επίσης αν και το όνομα και το επώνυμό σας είναι ολόκληρα γραμμένα, τείνετε να είστε πολύ κοινωνικοί και παιχνιδιάρικοι μεταξύ των ανθρώπων.

Υπογραφή υπογραμμισμένη από κάτω

Jenny.Gr

Μια υπογραμμισμένη υπογραφή υποδηλώνει και μια ανάγκη για αναγνώριση και στάτους. Δείχνει την ανάγκη να νιώθεις σημαντικός και αξιοσημείωτος. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να δείχνει απλώς αυτοπεποίθηση, εάν όμως η υπογραφή από κάτω είναι και διπλή τότε δηλώνει το ακριβώς αντίθετο, ότι μάλλον νιώθεις ανασφάλεια και θες να "φωνάξεις" και να δείξεις το ποιος είσαι.

Αν δεν υπογράφεις από κάτω την υπογραφή σου

Αυτό σημαίνει ότι δεν σε νοιάζει και πολύ να αποκτήσεις κάποια φήμη ή αναγνώριση. Είσαι πιθανός άνθρωπος που πηγαίνει με την ροή και όπως του τα φέρει η ζωή.

Υπογραφή με γραμμή στο πάνω μέρος

Τα έχουμε δει και αυτά και είναι από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις καθώς πίσω από μια τέτοια υπογραφή, βρίσκεται ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα και αισιοδοξία στην ζωή του. Είναι σαν δείχνεις στον κόσμο, το ποιος είσαι αλλά και το τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα.

Σε περίπτωση που η υπογραφή σου έχει δυο γραμμές, τότε μάλλον επιζητάς την προσοχή των άλλων και έχεις ανάγκη να αναγνωριστείς για να δώσεις τα εύσημα στην δουλειά σου. Ωστόσο κάποιες φορές, μπορεί να υποδηλώνει και έλλειψη εμπιστοσύνης.

Τελεία στο τέλος της υπογραφής σου

Jenny.Gr

Αν δεις υπογραφή και τέλεια δίπλα, σημαίνει ότι μάλλον ο άνθρωπος που την έβαλε γνωρίζει καλά ποιος είναι και έχει αυτογνωσία. Δείχνει επίσης ηγετικές ικανότητες και έναν άνθρωπο ο οποίος νιώθει έτοιμος να αναλάβει ευθύνες και προκλητικές καταστάσεις.

Αν υπογραφή σου διαβάζεται δύσκολα...

Τότε το πιθανότερο είναι να είσαι βιαστικός στην ζωή σου, να μην δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες και να προσπερνάς πολύ εύκολα τα εμπόδια που βγαίνουν στον δρόμο σου.

Jenny.Gr

H πλαγιαστή υπογραφή

Εάν η υπογραφή σου είναι πλαγιαστή και τείνει να έχει μια ανοδική φορά, αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας εύθυμος, χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος, που σου αρέσει να κοιτάς μπροστά στο μέλλον.

Από την άλλη, αν η υπογραφή σου έχει μια κατηφορική όψη, τότε το πιθανότερο είναι να σου λείπει λίγη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτοπεποίθηση.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.