WELL BEING

Κάνε γροθιά το χέρι σου και δες τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητά σου


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2022

Κάνε γροθιά το χέρι σου και δες τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητά σου
unsplash
Τι σημαίνει όταν βάζεις τον αντίχειρά στη γροθιά σου; Μήπως βάζεις τον αντίχειρά στον δείκτη σου; Κι' όμως όλα αυτά έχουν να πουν κάτι για την προσωπικότητα σου.

Αυτοί οι ψυχολόγοι δεν έχουν αφήσει τίποτα τελικά απαρατήρητο και αυτός ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν κάνει τίποτα τυχαία όπως φαίνεται. Ακόμη και η γροθιά, ο τρόπος δηλαδή που σχηματίζει το χέρι σου την γροθιά, έχει να σου πει αρκετά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου.

Jenny.Gr

Τα τεστ προσωπικότητας είναι ένα εργαλείο για να μάθετε τον εαυτό σας καλύτερα, να αντιληφθείτε πράγματα τα οποία μέχρι τώρα δεν είχατε αναγνωρίσει. Να βρείτε τις προτιμήσεις σας, τον τρόπο σκέψης σας, τη μέτρηση της συναισθηματικής σας νοημοσύνης και επίσης τα επίπεδα IQ σας. Αυτά τα τεστ έχουν σχεδιαστεί επιστημονικά για να διερευνήσουν βαθιά την ψυχολογική σας σύνθεση, τις συναισθηματικές και ορθολογικές διαδικασίες σκέψης και να εξακριβώσουν εκείνα τα βαθιά, κρυμμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που συχνά καταπιέζουμε με τα χρόνια από τη γέννησή μας. Αυτό λοιπόν είναι ένα ακόμη τεστ για να γνωρίσετε ακόμη περισσότερες πτυχές της προσωπικότητας σας:

Γροθιά Α

Jenny.Gr

Εάν σφίγγετε τη γροθιά σας με τον αντίχειρά σας έξω και προς τα πάνω, είστε ένας φυσικός ηγέτης. Αποπνέετε έναν αέρα σταθερότητας και δύναμης, ακόμα κι αν είστε νευρικοί ή αβέβαιοι εσωτερικά. Είστε ένα συγκεντρωμένο άτομο που εργάζεται ακούραστα για να πετύχετε τους στόχους σας. Θέλετε να ξεχωρίζετε στον εργασιακό σας χώρο ή στην επιχείρησή σας ή σε οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια αναλαμβάνετε, ενώ σας αρέσει να εξερευνάτε και να μαθαίνετε νέα πράγματα ή μέρη. Τέλος σημαίνει ότι είσαι καλός ακροατής, ήρεμη προσωπικότητα και προσπαθείτε να μην αφήσετε τις εξωτερικές συνθήκες να χαλάσουν την ψυχική σας ηρεμία.

Γροθιά Β

Jenny.Gr

Εάν σφίγγετε τη γροθιά σας με τον αντίχειρά σας έξω να κάθεται σε όλα τα δάχτυλά σας, είστε ένα εξαιρετικά δημιουργικό άτομο. Έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση. Είστε μαγνητικός και έχετε ελκυστική προσωπικότητα, νοοτροπία καθώς και επικοινωνιακές δεξιότητες. Είστε κυρίως το κέντρο της προσοχής σε ένα δωμάτιο. Σας θαυμάζουν για την ειλικρίνεια και την εξυπνάδα σας, ενώ απολαμβάνετε τον έπαινο και τον θαυμασμό. Δεν είστε αλαζόνες, αλλά σίγουρα αποπνέετε έναν αέρα σιγουριάς και πίστης στον εαυτό σας. Σας αρέσει να βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους ή σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Δεν σας αρέσει να μένετε κολλημένοι κάπου ή σε ρουτίνες για πολύ καιρό.

Γροθιά Γ

Jenny.Gr

Εάν σφίγγετε τη γροθιά σας με τον αντίχειρά σας μέσα σε όλα τα δάχτυλά σας, είστε εσωστρεφής. Αγαπάτε την ιδιωτικότητά σας και τείνετε να κρατάτε τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας. Μπορείτε να συνδεθείτε μόνο με άτομα που είναι παρόμοια με εσάς ή που εκτιμούν τις γνήσιες συνδέσεις. Eίστε πολύ συμπονετικοί. Συνήθως μιλάς λιγότερο και ακούς περισσότερο. Δεν μπορείτε να σταθείτε κοντά σε ανθρώπους που μιλούν πολύ δυνατά ή ασύστολα. Επίσης, δεν σας αρέσουν οι άνθρωποι που καυχώνται πάρα πολύ για τον εαυτό τους. Αντιπαθείτε το δράμα και το κουτσομπολιό. Συνήθως, σε θεωρούν ντροπαλό και συγκρατημένο. Είστε πολύ παθιασμένοι με τη δουλειά, τις σχέσεις, τους φίλους και την οικογένειά σας. Θα φροντίσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Στο κοινό, μπορεί να κρατάτε χαμηλό προφίλ ή ντροπαλή συμπεριφορά, αλλά είστε πολύ αστείοι και γοητευτικοί στον ιδιωτικό σας κύκλο. Είστε πολύ καλοί στο να κρατάτε μια στάση ζεν ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Βλέπεις αγάπη, ομορφιά και αρμονία στα περισσότερα πράγματα στη ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.