WELL BEING

Τα καλύτερα tips για να φιλάς (σίγουρα) καλύτερα


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2023

Τα καλύτερα tips για να φιλάς (σίγουρα) καλύτερα
Pexels
Το πρώτο φιλί είναι το πιο σημαντικό και πάντα θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση. Σωστά; Ας δούμε λοιπόν τα καλύτερα tips για να γίνεις expert στα φιλιά 

Τα φιλιά σχετίζονται άμεσα με την ποιότητα μιας ερωτικής επαφής ή σχέσης, σύμφωνα με έρευνες. Αν και είναι κάτι που συνήθως βγαίνει αυθόρμητα σε όλους μας κάποια στιγμή, μπορείς πράγματι να μάθεις μερικά tricks για να φιλάς καλύτερα.

  • Το σωστό timing μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν φιλήσεις κάποιον/α. Η σωστή τεχνική και παράλληλα η κατάλληλη στιγμή μπορούν να σου εξασφαλίσουν το ιδανικό φιλί.
  • Πρώτα δημιούργησε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, άσε την κουβέντα να κυλίσει ελεύθερα και μόλις το κλίμα αρχίσει να γίνεται ερωτικό και υπάρχει ένταση ανάμεσα σας κάνε την κίνηση. Με αποφασιστικότητα!
  • Μπορείς να δοκιμάσεις να εντείνεις το ήδη ερωτικά φορτισμένο κλίμα περιμένοντας λιγάκι και κάνοντας τον/την σύντροφο σου να επιθυμεί περισσότερο αυτό το φιλί. Ένα έντονο βλέμμα αρκεί για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ένταση πριν από ένα ερωτικό φιλί.
Jenny.Gr
Pexels
  • Η τεχνική έχει σημασία και η ευχαρίστησή του είναι πάντα μεγαλύτερη όταν πραγματοποιείται η επιθυμία του στο τέλος.
  • Χρησιμοποίησε τα χέρια σου και επιδίωξε όση περισσότερη επαφή μπορείς πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του φιλιού. Μπορείς να ακουμπήσεις απαλά τα χέρια σου στο πρόσωπο του/της και να τον/την χαϊδέψεις ή να τον/την τραβήξεις απαλά προς το μέρος σου.
  • Ακόμα μπορείς να ακουμπήσεις τα χέρια σου στη μέση του/της και να τον κάνεις να σε πλησιάσει χαμογελώντας, κάτι που σε κάνει να είσαι τρυφερός.
  • Προσπάθησε να καταλάβεις τι πραγματικά αρέσει και τι όχι, βλέποντας το πως αντιδρά. Ίσως υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που του αρέσει πολύ ή κάτι που τον ξενερώνει κατά τη διάρκεια του φιλιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.