image
Pexels
WELL BEING

5 ξεκάθαρα σημάδια ότι ο πρώην σου σε θέλει πίσω


Τα παρακάτω σημάδια θα σε πείσουν ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσετε
JTeam

14 Αυγούστου 2023

Αν θέλεις να μάθεις αν ο/η πρώην σου έχει ακόμη συναισθήματα για σένα μάλλον πρέπει να προσέξεις ορισμένα σημάδια που το αποδεικνύουν. Ένας χωρισμός περνάει από πολλά στάδια και δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να «έπρεπε» να χωρίσεις αλλά υπάρχουν ακόμη συναισθήματα που ενδεχομένως δώσουν και μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση.

Αν λοιπόν παρατηρείς διάφορα «σημάδια», όπως για παράδειγμα αν επικοινωνεί συχνά μαζί σου για άκυρα πράγματα, αν είσαι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης με τους κοινούς γνωστούς σας ή αν κατά τύχη βρίσκεται συνεχώς στα μέρη που πηγαίνεις και άλλα που θα μάθεις παρακάτω, μπορεί ο/η πρώην σου να θέλει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

Η απόφαση είναι δική σου!

image
Pexels

Σχεδόν κάθε μέρα σε παίρνει τηλέφωνο ή σου στέλνει μηνύματα, με οποιαδήποτε αφορμή, απλά για να σε ακούσει έστω και λίγο. Κανονικά όταν χωρίζεις, θες να πάρεις λίγο χρόνο και να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις και τα συναισθηματά σου. Οι δικαιολογίες που θα ακούσεις μερικές φορές είναι και αστείες αλλά εσύ θα καταλάβεις ότι απλά δεν μπορεί μακριά σου.

Δεν σου λέει τίποτα για τα προσωπικά του

Μπορεί να μιλάτε συχνά, να σε ρωτάει τι κάνεις και για τα νέα σου, αλλά εκείνος έχει γίνει μυστήριος σε ότι αφορά τα προσωπικά του. Αν φλερτάρει φυσικά δεν θα το μοιραστεί μαζί σου αλλά θα προσπαθήσει να μάθει εσυ αν έχεις προχωρήσει. 

image
Pexels

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί, θέλει να μαθαίνει για σένα. Μιλάει σε όλους τους κοινούς σας γνωστούς. Το να ρωτάει συνέχεια για εσένα σημαίνει πως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα. Ή αν ο/η πρώην σου βγαίνει “εκτός δρόμου” για να δει τι κάνεις και πώς είσαι δηλαδή να βρίσκεται με φίλους σας, συγγενείς ή ακόμα κι εσένα, ίσως μετάνιωσε για το τέλος της σχέσης σας.

Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις

Ποστάρει στα social media πράγματα από την προσωπική του ζωή, πράγμα που ίσως όταν είχατε σχέση δεν έκανε. Θέλει να δείξει με τα συνεχόμενα Instagram stories του ότι έχει προχωρήσει, ενώ στην πραγματικότητα σε θέλει ακόμη στη ζωή του. Μάλλον το επίπεδο ωριμότητας εδώ είναι χαμηλό. Η ζήλια δεν χρειάζεται σε μία σχέση αλλά εκείνος διάλεξε λάθος τρόπο για να σε ξανακερδίσει. 

image
Pexels

Εμφανίζεται μπροστά σου. Είναι λογικό δύο πρώην να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον. Αλλά, αν αυτό συμβαίνει παντού ίσως δεν τον συναντάς τυχαία. Μάλλον επιδιώκει να μαθαίνει που βγαίνεις και εντελώς τυχαία κανονίζει και εκείνος στο ίδιο μέρος με τους φίλους του. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσεις σε αυτές τις όσο και τόσο τυχαίες συναντήσεις.