WELL BEING

“Life’s Good“ Tips: Πώς μπορεί η διατροφή να επηρεάσει θετικά την καθημερινότητά μας;


Branded Content Team

21 Ιουνίου 2024

“Life’s Good“ Tips: Πώς μπορεί η διατροφή να επηρεάσει θετικά την καθημερινότητά μας;
Η νέα καμπάνια της LG Electronics, εμπνευσμένη από το slogan της εταιρείας «Life’s Good», δίνει πολύτιμα tips για τη δημιουργία μίας fulfilling καθημερινότητας

Η αισιοδοξία αποτελεί το κλειδί για κάθε εμπόδιο που ενδεχομένως προκύπτει στην καθημερινότητα – και έχει μεγάλη αξία να το θυμόμαστε! Μικρές αλλαγές στις συνήθειες και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα γύρω μας μπορούν να κάνουν ουσιαστική διαφορά. Αυτό ακριβώς προωθεί και η LG Electronics με την καινούρια της καμπάνια και το slogan «Life’s Good». Πώς, λοιπόν, η διατροφή μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίλυση μικρών καθημερινών εμποδίων;

Στην καμπάνια συμμετείχαν, εκτός των άλλων, η Δρ. Έφη Κολοβέρου, Κλινική Διαιτολόγος και ιδιοκτήτρια του κέντρου «NutriClinic», η οποία μέσα από την επαγγελματική της ματιά στο κομμάτι της υγείας μοιράστηκε πολύτιμες διατροφικές συμβουλές με το κοινό που συμβάλλουν σε μία καλύτερη ζωή, δηλώνοντας: «Τα τρόφιμα φυτικής προέλευσης, όπως τα δημητριακά ολικής, τα φρούτα και τα λαχανικά είναι καλό να τα έχουμε καθημερινά στη διατροφή μας καθώς μας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια, φυτικές ίνες, νερό και βιταμίνες που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας. Ωστόσο, δεν είναι σημαντικό μόνο να αγοράζουμε υγιεινά τρόφιμα, όπως φρούτα και λαχανικά, αλλά και να τα διατηρούμε φρέσκα με τον κατάλληλο τρόπο. Σε αυτό βοηθούν τα ψυγεία της LG. Χάρη σε αυτά, διατηρείται η γεύση και τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων, ενώ μειώνεται ο κίνδυνος ανάπτυξης παθογόνων μικροοργανισμών σε αυτά, αλλά και η σπατάλη τους».

Jenny.Gr

Παράλληλα, η Κλειώ Χούπη, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MMedSc και ιδιοκτήτρια του κέντρου «The Nutress» μίλησε για την έννοια της ισορροπίας, τόσο στη διατροφή, όσο και στη ζωή γενικότερα, αναφέροντας: «Όπως ακριβώς μια ισορροπημένη διατροφή θρέφει το σώμα μας, έτσι και η ισορροπία στη ζωή είναι αυτή που θρέφει την ψυχή μας. Η ουσία στην καθημερινότητα είναι να απολαμβάνουμε τις διατροφικές "ατασθαλίες", χωρίς ενοχές ή περιορισμούς, ενώ το μέτρο μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει. Γιατί στην τελική, η ζωή έχει να κάνει με την απόλαυση των στιγμών, μικρών και μεγάλων».

Jenny.Gr

Με τη νέα καμπάνια της, η εταιρεία στοχεύει να μεταφέρει το μήνυμα Life’s Good στο κοινό, εμπνέοντάς τους και ενθαρρύνοντάς τους να προσεγγίζουν τη ζωή με αισιόδοξη στάση.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.