WELL BEING

Τεστ προσωπικότητας: Είσαι τελειομανής ή super cool; Η πρώτη εικόνα που θα δεις, είναι η απάντηση


JTeam

18 Οκτωβρίου 2024

Τεστ προσωπικότητας: Είσαι τελειομανής ή super cool; Η πρώτη εικόνα που θα δεις, είναι η απάντηση
Unsplash
Αυτό το γρήγορο τεστ προσωπικότητας θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις ακόμα ένα χαρακτηριστικό σου

Τα τεστ προσωπικότητας χρησιμοποιούνται ως μέθοδοι για να εκμαιεύσουμε πληροφορίες για τον εαυτό μας με έμμεσο τρόπο. Κανείς δεν γεννιέται και γνωρίζει τα πάντα. Όσο μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και εξελισσόμαστε τόσα περισσότερα μαθαίνουμε για τον εαυτό τους. Και μπορεί για κάποιους να είναι εύκολο να μιλήσουν για τα χαρακτηριστικά τους, ωστόσο υπάρχει και εκείνη η κατηγορία που αδυνατεί να βρει τις αδυναμίες, τις προτιμήσεις και τα δυνατά στοιχεία της.

Το παρακάτω τεστ προσωπικότητας έχει δημιουργηθεί για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις, αν είσαι τελειομανής ή super cool άνθρωπος. Αν, δηλαδή, αγχώνεσαι και επιδιώκεις το άρτιο αποτέλεσμα σε ό,τι καταπιάνεσαι ή αν κάνεις τη δουλειά σου ήρεμος και είσαι ικανοποιημένος με ένα καλό επίπεδο κι ας μην είναι το τέλειο. Αναζητάς πάντα το καλύτερο ή παίρνεις τη ζωή πιο χαλαρά και πηγαίνεις με τη ροή;

Τελειομανής ή cool τύπος; Το τεστ προσωπικότητας θα σου αποκαλύψει την απάντηση

Παρατήρησε το σκίτσο. Τι είδες πρώτα; Μία καρδιά ή ένα κερί; Η επιλογή σου θα σου δώσει την απάντηση που περιμένεις.

Jenny.Gr

Αν είδες πρώτα την καρδιά:

Αν η καρδιά είναι το πρώτο πράγμα που πρόσεξες στην εικόνα, τότε είσαι ένας τελειομανής άνθρωπος. Αυτή η επιλογή δείχνει μια προσωπικότητα που χαρακτηρίζεται από βαθιά συναισθηματική νοημοσύνη, ευαισθησία και έμφυτη επιθυμία να πετυχαίνει πάντα το τέλειο. Έχεις υψηλά πρότυπα τόσο για εσένα όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς και η συμβουλή σου προς τους άλλους είναι να δίνουν πάντα το 100% του εαυτού τους. Μερικές φορές, δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς τις δικές σου ατέλειες ή να αντιμετωπίσεις τις ατέλειες των άλλων, ωστόσο να θυμάσαι πως η συναισθηματική δύναμή σου είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Αν είδες πρώτα το κερί:

Αν, από την άλλη, το μάτι σου έπεσε πρώτα επάνω στο κερί, τότε είσαι ένας χαλαρός άνθρωπος, που δεν ξοδεύει την ενέργειά του, περιμένοντας συνεχώς το τέλειο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αδιαφορείς. Στόχος είναι κάθε φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα δουλέψεις μεθοδικά για να το καταφέρεις, χωρίς όμως να υπερβάλεις. Η εσωτερική ηρεμία και γαλήνη που σε διακατέχουν, επιτρέπουν στο μυαλό σου να μείνει καθαρό και να σκέφτεται λογικά. Η βαθιά σκέψη και η ενδοσκόπηση είναι οι σύμμαχοί σου σε αυτή τη ζωή. Το κερί αντιπροσωπεύει τη σοφία, τη φώτιση και την ειρήνη και αυτή ακριβώς είναι η προσέγγιση που έχεις για τη ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.