WELL BEING FITNESS

Τέλειο κορμί με το χορό


12 Μαΐου 2013

Ένα διασκεδαστικό είδος γυμναστικής.

Ανήκει στην κατηγορία της αερόβιας άσκησης. Είναι ένα είδος γυμναστικής που δυναμώνει όλο το σώμα και προσφέρει ένα τέλειο κορμί. Αν παρατηρήσετε τα σώματα των χορευτών θα δείτε ότι είναι πραγματικά αψεγάδιαστα.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο χορός γυμνάζει κυρίως πόδια και χέρια. Αυτό όμως δεν ισχύει. Είναι ένα σύνολο ασκήσεων που σας βοηθάει να κάψετε θερμίδες, αλλάζει το μεταβολισμό λόγω των έντονων κινήσεων και ταυτόχρονα γυμνάζει όλα τα σημεία του σώματός σας. Από την κορυφή έως τα νύχια, γυμνάζεται ο κάθε μυς  ξεχωριστά. Τέλειοι κοιλιακοί, σωστή στάση σώματος, δυνατά άκρα και ευλυγισία.

Επιλέξτε το χορό που σας αρέσει και σας εκτονώνει και κινηθείτε στο ρυθμό της μουσικής. Συμβάλλει αρκετά και στην ψυχική σας ισορροπία, καθώς είναι ένα είδος εκτόνωσης.

Μπορείτε να κάνετε χορό με τον σύντροφό σας ή την φίλη σας. Ενδείκνυται για ζευγάρια το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής. Ευρωπαϊκοί, λάτιν ακόμα και οι παραδοσιακοί χοροί είναι μία γυμναστική που θα γυμνάσει όλο σας το κορμί, θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες και να αποκτήσετε τέλειο κορμί για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.