WELL BEING FITNESS

Tips για όσες αγαπούν την Zumba


19 Ιανουαρίου 2014

Ένα διασκεδαστικός τρόπος να γυμναστείτε.

Δυνατή μουσική, χαρούμενη διάθεση και ρυθμός είναι τα κύρια συστατικά που χρειάζεστε για να μπείτε στο επόμενο μάθημα zumba. Είναι ίσως η πιο διασκεδαστική γυμναστική που μπορείτε να επιλέξετε για να γυμνάσετε ολόκληρο το σώμα σας.  Μερικές οδηγίες που χρειάζονται τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι, μαθητές όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης είναι οι εξής.

  • Θα πρέπει να μπαίνετε στην τάξη με ανοιχτό μυαλό. Μην σκέφτεστε αν χορεύετε σωστά ή αν ο διπλανός σας το κάνει καλύτερα. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για γυμναστική και όχι κάποια επίδειξη χορού.
  • Να είστε προετοιμασμένοι για πολύ ιδρώτα. Η γρήγορη κίνηση που περιέχει το μάθημα είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να ιδρώσετε αρκετά, χειμώνα καλοκαίρι.
  • Δεν είναι κακό να πείτε ότι είστε νέος στο μάθημα. Ενημερώστε τον εκπαιδευτή σας και αυτός θα σας παρέχει πρόσθετες ενδείξεις κατά την διάρκεια της γυμναστικής.
  • Μην αντιγράφετε κανέναν, ούτε καν τον εκπαιδευτή σας. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του, μοναδικό στιλ. Ανακαλύψτε το δικό σας στιλ στο χορό της zumba.
  • Πηγαίνετε ντυμένοι με άνετη ενδυμασία γυμναστηρίου, με την οποία μπορείτε να κινηθείτε εύκολα. Φοράτε πάνινα παπούτσια που υποστηρίζουν την κίνηση του χορού.
  • Τέλος μην ξεχάσετε την πετσέτα σας και ένα μπουκαλάκι νερό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.