WELL BEING FITNESS

Τα οφέλη της άσκησης είναι πολλαπλά


19 Νοεμβρίου 2014

Όλοι γνωρίζετε ότι, η άσκηση είναι σημαντική, διότι θα σας κρατήσει υγιείς και σε φόρμα. Αλλά είναι επίσης, μια μεγάλη χρονική δέσμευση, γι΄αυτό και μπορεί να είναι δύσκολο να ασκηθείτε, αν δεν έχετε διαθέσιμο χρόνο. Όμως, ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος, που θα σας κρατήσει σε φόρμα και θα κάψετε θερμίδες, χωρίς να χρειάζεται να προγραμματίσετε μια μακρά επίσκεψη στο γυμναστήριο. Ποιος είναι αυτός; Η λύση βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα του «Body in Balance» στον OTE TV, το Caribbean workout. Στόχος του είναι να σας μυήσει στη γυμναστική και παράλληλα να διασκεδάσετε. Όλες οι ασκήσεις έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να προσφέρουν μια γρήγορη και αποτελεσματική προπόνηση με λίγα, εάν υπάρχουν, όργανα γυμναστικής και να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων, όπως αερόμπικ, ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης, kick boxing, μπαλέτο και πολλά άλλα.

Μπορεί να είναι δύσκολο να τρέξετε λίγα μίλια στον διάδρομο, μετά από μια κουραστική μέρα, αλλά αν ακολουθήσετε τις προπονήσεις του Caribbean workout, τότε θα δείτε τη διαφορά. Η άσκηση θα απελευθερώσει τις ενδορφίνες, οι οποίες δημιουργούν αισθήματα ευτυχίας και ευφορίας. Μην ανησυχείτε λοιπόν, αν δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο γιατί, μόλις σε μερικά λεπτά θα ενισχύσετε τη διάθεση σας και ταυτόχρονα θα γυμναστείτε, έχοντας παρέα τις υπέροχες εικόνες της Καραϊβικής. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάτε ό,τι το «Body in Balance» στον OTE TV, είναι το ιδανικό κανάλι για όσους θέλουν να ασκηθούν, διότι μεταδίδει συνεχώς προγράμματα γύρω από την ευεξία και το wellbeing.

Μήπως είχατε δύσκολη μέρα στο γραφείο; Τότε δεν έχετε παρά να αρχίσετε την σωματική δραστηριότητα, γιατί ένα από τα πιο κοινά της οφέλη είναι ανακούφιση από το άγχοςΕάν εργαστείτε με το σώμα σας, μπορεί να αρχίσετε να διαχειρίζεστε καλύτερα την πνευματική καταπόνηση. Η άσκηση αυξάνει επίσης, τις συγκεντρώσεις της νορεπινεφρίνης, μια χημική ουσία που μπορεί να μετριάσει το στρες και να αυξήσει την ικανότητα του σώματος, να αντιμετωπίσει τις υπάρχουσες ψυχικές εντάσεις. Άρα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις ασκήσεις του Caribbean workout, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες, να ανακουφιστείτε από το στρες, και να βελτιώσετε την υγεία της καρδιάς. Τέλος, το Caribbean workout μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά το σώμα σας και να αυξήσει τη μυϊκή σας μάζα, έχοντας συνεχώς μια μεταβαλλόμενη ποικιλία από εκπληκτικές τοποθεσίες της Καραϊβικής. Και να θυμάστε ό,τι η συμμετοχή σε μια σωματική δραστηριότητα, θα σας προσφέρει οφέλη που εκτείνονται σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.